Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, jedna kolezanka mi opowiadala ze gdy przerabiala na terapii wazne dla niej tematy to miala niezle jazzdy i nawet mowila ze miala uczucie jakby ja skora palila zywce,m, :shock: co chwile sie kapala ,a el ze teraz juz jest duzo lepiej.

cyklopka, :D o niezla mysl :D ale bedziemy sie raczyly pysznymi herbatkami w tym kolku ?:D ku pokrzepieniu!

nerwosol-men, jak sie masz?

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć kochani! :*

Niestety sesja się zaczęła i mam mnóstwo rzeczy do zaliczenia, ale powoli idzie do przodu. Poza tym znalazłem pracę więc teraz muszą pogodzić ją ze studiami. ;) Czekam już na piątek i wpadnę do Was na dłużej. Miłego wieczoru! ;)

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Kochana, no widzisz jaki dziś dzień, też musiałaś pospac. Nie wiem, kiedy to się wszystko skończy, co wydaje mi się , że już się od dna odbiłam, to znów budzę się z głową pod wodą... :bezradny:

nerwosol-men, Heloł! Ale ale... to nie wielkanoc... :D

Zebrec, Trzymam kciuki za sesję i gratuluję pracy! Faktycznie ładnie idziesz do przodu! :great:

cyklopka, A co będziemy robic w tym kółku? Jęczenie odpada, może tańce i śpiewy? :D

Wklejam wam zdjęcie koszulki, sięga mi za kolano, przypominam -dział męski :shock: Czy będę w niej wystarczająco mroczna? ;) Kurczę nie mam już swoich glanów. :?

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Slonce :********* ja tez dzis rzesami zamiatalam bo taka senna chodze .

A co dobrego gotowalas?

Mam nadzieje ze jutro juz lepiej sie bede czula , musze do Mops jechac po decyzje --- mam ponoc mniej pieniazkow przyznanych i to tez mi sen spedza z powiek.

Zebrec, a to trzymam kciukasy za seje :great::great:

kosmostrada, ja bede pila herbatke w kolku :105::mrgreen: a koszulo sukienka czad!!!! :great::great::great: podoba mi sie ale jesli to na faceta to chyba na Koszykarza :o

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yvaine, hey , jak pisanie pracy????

Ja glowe umylam i sie uplumkalam . wieska zaraz zjem .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yvaine, a to jedz fitkowe zarelko jak ja :D

Bardzo sie ciesze ze juz cos napisane :great::great::great: oby tak dalej !Kibicujemy !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yvaine, W h&mie, jest przecena, dałam 3 dychy.

platek rozy, To z tego działu, gdzie ciuchy są takie na Kupisza. Młody tam buszuje zawsze. Jak kiedyś przyszedł do szkoły w takiej długiej bluzie, czy swetrze, nie pamiętam, to nauczyciel spytał, czemu w szlafroku chodzi do szkoły. :mrgreen:

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yvaine, ja jem fitowe ciacha i sa pyszne i z czekolada ;) sama pieke no i sama salta bym nie pojadla jem sporo miecha \ ale chudego i warzyw oraz bialko czyli serki wiejskie i jogurty naturalne oraz jajka ... :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, kurcze az pojde zajrzec na ten dzial , tak z ciekawosci :D:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, trzy dychy za takie cudo? Toż ja jutro na zakupy lecę! Też będę gothic! Tylko ja ją bardziej z jakim obcasem widzę chyba... Ale ja wszystko widzę z obcasem.

A najbardziej to z tymi cudami http://rockmetalshop.pl/product-pol-161859-kozaki-damskie-DEMONIA-SLUSH-225.html

na które mnie ciągle i wciąż nie stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yvaine, uaaaaaa buciki boskie!!!!!!!! :105::105::105::105::105:

mirunia, a to dobry obiadek , jajka sa zdrowe :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, właśnie o to chodzi, że ja wszystko fitowe mogę jeść, ale jak słodkie to już na maksa kaloryczne. Zupełnie do mnie nie przemawiają zdrowe zamienniki i nie zaspokajają mojego cukrowego głodu :bezradny:

W sumie to mogłabym nic jeść, tylko słodycze XD Ale jogurt naturalny to podstawa codziennie na śniadanie. Mięsko okazyjnie, bom fleksitarianka, a z jajkami też problem, bo biedne kury zamknięte itd. Ale warzywa i owoce (przed 16:00 zgodnie z radami Chodakowskiej) jak najbardziej też :D

kosmostrada, w końcu trzeba było się wziąć za to. Choć nie chcę się, że oj oj. Inne rzeczy to bym sobie popisała. Wyczaiłam konkurs literacki nowy, gdzie główną nagrodą jest 5 tys. :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yvaine, warzywa mozna do dwoch , trzech godzin przed snem . owocki jadalm do okolo 17 bo chodze spac kolo ponocy a czasami i pozniej ... I ja tez strsznie bylam za slodycami a teraz kupne ciacha mi leza w domku a ja sie nie tkne juz . :bezradny::bezradny::D teraz tylko swoje wypieki z miodkiem lub ksylitolem zamiast cukru. :mhm::mhm::mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yvaine, No butki pod moją sukienkę. ;) Lepiej byłoby założyc do niej obcas (mroczny ;) ), nawet ze względu na długośc, ale mam tylko takie botki, które noszę do skórzanych spodni - raz że za ciepło, dwa skracałoby nogę. Niestety chwilowo na cudny but kasy też nie mam.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, serio? Jak to zrobiłaś? Ja piec potrafię cuda, ale wszystko właśnie w wersji mega tuczącej. Jakoś te dietetyczne mi nie wychodziły nigdy za bardzo. Rzucisz jakiś przepis na próbę? :smile:

kosmostrada, prawda, że cudowne? Ja już będę sławna i bogata to sobie takie kupię :105:

Ale trampki też będą ok ;) Podoba mi się, jak dziewczyny chodzą w sukienkach i trampkach. I wygodniej to przecież zawsze niż z obcasem. Ale ja mam straszne kompleksy na punkcie swoich nóg i bez tego ani rusz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi