Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Czasem jest ciężko robić angielski w cztery oczy, bo czasem się trzeba opowiadać coś o sobie, no a nie jestem taka zakolegowana. Za to gadałam z panią od surowców roślinnych, opowiedziałam jej o badaniach na nietolerancje pokarmowe, a potem z rozpędu całe swoje życie. No cóż, taka jestem bardziej mówiąca :blabla:

Muszę gufke umyć i przejrzeć notatki czy coś umiem na jutro :bezradny:

Jak wam mija wieczór?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Kochani , czyżbyście entuzjastycznie korzystali z uroków soboty? ;)

U mnie chwilami wychodzi słoneczko, ale ja dziś mam dzień domowy. Nareszcie pospałam, teraz powolutku ogarnę, zobaczę jak się dzień rozwinie, ale bez żadnego ciśnienia. Muszę odpocząc po tym tygodniu. Jedyne co napewno - muszę młodemu jutro na imprezę upiec ciasto i zrobic zupę dyniową - kupiłam wczoraj dynię piżmową i będę testowac smak.

Wczorajsza impreza sympatyczna, ale byliśmy już o 11tej w domu, bo tyle mi wystarczy, a w zasadzie tyle wytrzymuję udzielania się towarzyskiego.

Dziś pierwszy dzień schodzenia z leku. :zonk:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin2013, :lol:

mirunia, Hej Kochana! Dlatego ja sobie okna zostawiam na ostatnią chwilę, coby mnie szlag nie trafił... ;) Powinnam miec już czwartek wolny w robocie, więc wtedy chałupę do błysku doprowadzę.

Co do odstawiania, to niestety nie wynika to do końca z wychodzenia na prostą, tylko z tego że specjalnie nie działa, a uboki w postaci tej cholernej prolaktyny są. Więc doktor chce zobaczyc jak będę jechac na własnych hormonach i wtedy będzie ewentualnie kombinował z jakimś innym specyfikiem. Postaram się jednak działac bez chemii, zobaczymy... Bojam się strasznie , co będzie. :zonk:

Kochana, ta pogoda tak specjalnie Ci zrobiła, żebyś dziś poodpoczywała. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, amelia83, mirunia, Hey Kochane :*********

Ja wlasnie z miasta wrocialm , bylam po rzemyczek do wisiorkow bo miz abralko , pozniej w Bibliotece naukowej podpisac taka deklaracje wpisowa do Twoarzystwa milosnikow literatury grozy i w biedrze bo pieczarki i smietane bo bede robila zupe pieczarkowa.

A na 19 ide na urodziny.

Nie spalam tej nocy bo ten baran z dolu znow urzadzal dykoteke, pozniej znow bil swoja dziewczyne , zadzwonilam na policje , ale awantury trwaly do 5.30 rano.

kosmostrada, Slonce a moze bez lekow dasz rade! Moze bedzie dobrze. tego Ci zycze z calego serducha!!!! :great::great:

mirunia, u mnie tez wsrretnie , nie pada ale zimno jak ....

mam w planach na jutro gulasz. :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja właśnie piję kawkę popołudniową po zakupach na bazarku z żywnością ekologiczną. Kupiłam pyszny salceson i serek , chleb i białą kiełbasę na jutro na obiad ( już sezon na białą rozpoczęty :smile: ).

Było też stoisko z fajnymi sadzonkami do ogrodu i do domu. Koniec miesiąca to nie zaszalałam, więc kupiłam tylko krzaczek werbeny cytrynowej i stoi sobie już na parapecie, a ja co jakiś czas wkładam w nią nos. :D

Piecze mi się dynia na zupę, zaraz zrobię ciasto i popołudnie minie.

Wyjęłam nasionka z dyni i suszę, ciekawe czy jak wsadzę do ogródka, to mi wyrośnie moja własna dynia piżmowa :?:

platek rozy, Hej Słonko! To aktywną masz sobotę i dobrze. :great: Życzę miłej imprezki!

Oj masz z tym sąsiadem, najgorsze, że nic poradzic nie można. :bezradny: Cieszyc się, że Ci dzień w dzień nie dostarcza atrakcji.

Poka naszyjniki, jak zrobisz, to chociaż oczy pocieszymy. :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hobbyturysta, Hobbis na Bogow wszelkich Ty chociaz juz nie strzelaj takich byczorow :uklon::why::hide::D :*******

kosmostrada, Kochana aj jakie pysznotki nakupilas !!!! Uwielbiam dobry salceson i biala kielbaske ! :105: Bede na swieta robila zapiekana ze sliwami :mhm: pierwszy raz taka zrobie , wynalazlam przepisa.

Wisiory pokaze tylko jak juz otrzyma klient bo to miala byc wielka niespodziajka dla Jego kobietek.

Kochana ja chyba zbiore jakies podpisy w bloku zeby tego sasiada eksmisja postraszyli w spoldzielni za zaklocanie spokoju i agresje. :bezradny:

-- 28 mar 2015, 16:35 --

11101828_404778576360053_2980579519802753622_n.jpg?oh=09787b014a19ed04c37f34f38893d2aa&oe=556F99BE&__gda__=1433953928_01f330b13353a79108e32dee8e44ab83ANGELET

10402071_404733949697849_305953114381353444_n.jpg?oh=76891f289f4a5230d680802c8e4aa3f0&oe=5572E5FAI MOTYLEM JESTEM :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Slonce daje Wam po oczach kolczykami :mrgreen::pirate: hihihih.

Ty tez widze w nastroju?

ja troche mialam dzis placzliwy z rana ale pomyslalam o nie , nie dam sie! Trzeba porobic cos przyjemnego.

Teraz umylam glowe zeby wygladac jak ludz na urodzinkach, uloze wlosy na prostownicy przed wyjsciem samym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi