Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Megi_, Zalatana23, Makabra, mirunia, Zebrec, :********** witajcie :)

Bylam na rtg palucha i oczywiscie zlapalam nerwa , bo byla tak nieprzyjemna kobieta ktora to obslugiwala , zaczela na mnie krzyczec ze ona jest tu sama a tylu pacjentow :shock: wiec sie wkurzylam , roztrzeslam oczywiscie ale jej powoedzialam ze to nie wina pacjentow tylko kogos kto ja zatrudnia.

Zafarbowalam wlosy prxed chwila , chociaz tak bardzo mi sie nie chcialo. Uklecilam sobie jeszcze wisor taki do sweterkow bo wczoraj na Zydzie od jednej koreanki kupilam sliczny kamien za grosze w sam raz na naszyjnik wlasnie :) zrobilam taki prosty ale za to pasujacy do wielu rzeczy.

Bylam jeszcze w osiedlowej bibliotece bo musialam oddac ksiazke ktora ktos sobie zamowil , dopozyczylam ksiazki i wrocilam.

mirunia, Kochana ja dzis tez wylekniona i nijaka zdolowana.Zmuszalam sie do wszystkiego , zeby nie plakac.

Lepiej juz sie czujesz?

Zalatana super ze mialas taki fajny weekendzik :brawo::brawo:

ja tez wysylam cv ale poki co nikt nie odpowiada.

Makabra jak Ci mija dzien?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, hej Płatuś :papa: czuję się niby lepiej, głowa nieco ćmi, ale za to serducho dało mi do wiwatu. :shock:

Miałam dwa razy silne kołatania - jakby arytmia, aż mi dech zapierało.... przestraszyłam się trochę, ale minęło.

W ogóle jestem dzisiaj bardziej lękliwa niż ostatnio.

Wzięłam przed chwilą mirtę i niech się dzieje co chce... oby jutro było lepiej.

Ty też widzę w dołku i masz zamiar się pozbyć swego mózgowia :hide: a ja nie wiem czy kosmos ma ochotę na nasze "komputery"???? ;)

Super, że zrobiłaś sobie frajdę i wydziergałaś wisiorek, sprawi Ci przyjemność taka biżu. :great:

Trzymaj się Płatuś cieplutko i nigdy nie poddawaj się.

comatom, :papa:

Makabra, dobrze, że nie bierzesz leków, poradzisz sobie sama, jeżeli to tylko smutek, mały dołek.... minie. Zakopiesz :time:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór Dziewczyny i Chłopaki!

Wpadłam zerknąc co u Was, widzę ogólnie tak se... Ściskam mocno wszystkich wymęczonych i zasmuconych!

Ja dziś w poniedziałkowym ferworze. W pracy fajnie , bo dużo roboty, głowa zajęta, ale bez gorącego oddechu na plecach. Potem spacer z psem, przy okazji zakupy, następnie obiad. Jak to w tygodniu... Potem chłopaki zatrudnili mnie do szycia żagla do sławetnej tratwy.

Zauważyliście , że dzień jest dłuższy? :yeah: Jak wstaję rano, to nie jest już tak ciemno, od razu lepiej się oko otwiera, łatwiej dojśc do siebie. Za półtora miesiąca kwiecień! Będzie można zrzucic grube ciuchy i wskoczyc w trampki. Nawet dziś włożyłam jedne zimowe buty z rozmysłem (rzadko chodzę, bo są na obcasie), bo przecież niedługo schowam je do szafy. I dzięki takim myślom przetrwałam dzisiejszy dzień.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Kochanie moze to tachykardia nerwowa? aj zawsze cosik z tym samopoczuciem :bezradny: ja ja czesto miewam w pogorszeniu ale pozniej sie to stabilizuje znow .Dol mam tez , w nocy beczalam , wieczorem to samo ... musi to kiedys minac na Bogow!

kosmostrada, :********* hey Slonce:) Ano tak juz nawet do 17 jest w miare jasno :) Ciesze sie ze jakos dzis dzien zlecial Tobie i nie byl najgorszy :smile::smile:

Co na koalcje zapodajecie? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, platek rozy, Jestem okropnie zasmucona Waszymi stanami... Bo u mnie póki co jest sinusoida - jest gorzej, ale potem lepiej. Może rewelacji nie ma, ale po gorszych dniach przychodzi lekka ulga. I tak jakoś tę taczkę da się pchac do przodu. Wierzę jednak, że teraz może macie takie cofnięcie do rozpędu i jak przyjdzie wiosna, to się to zmieni wręcz o 180 stopni.

Chyba na kolację coś tylko skubniemy, bo późno był duży obiad.

-- 16 lut 2015, 21:48 --

amelia83, Wspaniale :great: , opowiadaj!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amelia, tak :(

rozumiem Ciebie :**** ja to samo, ale dzisiaj nie mam zamiaru o tym myśleć :time:

[/Kamilciai]

mix sałat, rukola, ser feta, pokrojone pomarańcze i gruszki(niewiele), drobno posiekane orzechy (tez malutko) sos winegret i czosnek wyciśnięty i ziarna słonecznika uprazonego :105::105::105: mega!!!

siora mowila ze zamiast gruszki i pomarancza miał być granat ale nie dostała w sklepie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi