Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, Kochana naliczyli mi 170 zl :shock: a sasiedzi maja wieksze mieszkanie , jest ich dwojka i sa wieczorami w domu , wiecej swieca bo i komp chodzi i televizor i placa 90 zl.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, ja tez mam zarowki energooszczedne juz wszedzie ... dzis u Madzi bylam , jutro chce jechac do elektrowni ...

Kochana mam nadzieje ze ten kregoslup Ci odpusci:)

comatom, ok :) ja wlasnie pomyrdalam miesiwko w kuchni:)

-- 04 lut 2015, 21:36 --

mirunia, Kochana robie fileta z kurcZaka duszonego w pomidorkach i dorzucilam kilka czarnych oliwek bo mi zostaly , kiedys je dodawalam do salatki.

Teraz w biedrze sa na promocji filety z kurczaka to kupilam paczke .

Bede miala na trzy dni wyzerke :)

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej

amelia83,

[videoyoutube=3fxVqkQ6nAw]Co prawda o nałogach,ale dużo z tego można tez przenieśc na plaszczyznę nerwicową. Hania fajna babka mądrze mówi i zawsze poprawia mi humor :great:[/videoyoutube]

Ty kreujesz swoją własną prawdę. A „prawda” to jedynie to, w co wierzysz.

A „to, w co wierzysz” to jedynie to, co myślisz”.

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, znam ten ból ze po pracy wracasz do domu do drugiej pracy. I co gorsza tez ostatnio miałam problemy z kręgosłupem. Poszłam na masaż pleców i karku :) miodzio......... :105: Polecam!

platek rozy, Enii, :papa:

Ja mam dziś bal karnawałowy pod drzwiami ;) zabawa na calego od 8 rano, od pierwszego dzwonka :)

..."Troszczysz się i niepokoisz o wiele, a potrzeba mało..." ( Łk 10, 42)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :********

Megi_, mirunia, hania33, :******** witajcie kobietki:)

mirunia, :********* Kochana odpoczniesz sobie w domku:)

Co masz zamiar porabiac?

Ja niespecjalnie , mam dol i leki od rana , ogolnie to nawet w sklepie sie pobeczalam jak stalam przy kasie.

W Tauronie pani za sprawdzenie licznika kazala zaplacic 100 zl :shock: co niestety tez na mnie podzialalo placzliwie.

Zadzwonilam pozniej na infolinie i tam podalam moj obecny stan licznika a ten z faktury pani to przeliczyla i sie okazaloz e mam na kazdy miesiac naliczone ponad 100 kilowatow wiecej. Mam dostac nowa fakture.Takze Kochana Ty masz pewnie podobnie.

Beczec mi sie chce , nie wiem co ze soba zrobic .... ten spamilan mi chyba lęki ponasilal :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY1962, przykro mi :********* mam nadzieje ze Ci sie polepszy .

Ale depresja Cie meczy ????

mirunia, Kochana i co na ten obiad wymyslilas?:)

Czytalam o tym spamilanie to jednak ludzie psiza ze sie zle czuja na nim przez okolo miesiac ... ja i tak zaczelam od polowki tabletki bo cala to dla mnie za duzo na 1 raz ... biore jakies male dawki a i tak sie zle czuje , mamz awroty i takie jakies zaburzenia rownowagi plus lęki spore.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witajcie kochani, odzywam sie i daje znaka ze zyje ;)

JERZY1962, to witam w klubie, ja chujowo,

czynnosci wykonuje mechanicznie, bez zadnych chęci weny czy czegos podobnego, wypuściłam sie na kilka dni na wieś, moze tu poczuje sie lepiej

buziaczki

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, dziekuje ;) obejrze potem

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie kochani! Przed chwilą wróciłem z egzaminu. Babka męczyła mnie ponad 40 minut, ale zaliczyłem na 3,5. :yeah:

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

comatom, ano wiekszosc nas cos ostatnio sie zle czuje ... witaj:*********

amelia83, Kochana moze Ci dobrze ten wyjazd zrobi:):******** bede trzymala za to kciuki!A dostep do neta tam masz?

mirunia, o dawno nie jadlam golabkow... :105: zjadlabym z checia .

Slonce ja juz nie wiem co sie to podzialo ze mna , bylo dobrze , jest ujowo , bo inaczej nazwac tego sie nie da.

Zebrec, witaj :)) gratuluje serdecznie !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, :brawo::brawo:

platek rozy, mam :)

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, ja mam u siebie takie i na jednej przegladarce a na innej tego nie ma i jakies okienka tez wyskakują :bezradny: a ja nie wiem co z tym poczac to uzywam dwoch przegladarek

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, no to dobrze ze necik jest :****** moesz z nami popisac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi