Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

zaczarowanaaa hej :papa:

-- 22 sty 2015, 22:10 --

Ja ostatnio na udach mam uczulenie i cały czas mnie swędzi, nie wiem od czego :bezradny:

-- 22 sty 2015, 22:12 --

Zebrec hej! Poleniuchowałeś ;)

Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przygotowałam półprodukty na kolejne obiady, żeby coś było, jak będę w szkole.

Myślałam, że dzisiaj poodpoczywam, zbiorę siły, pogram w grę, ale siedzę i wałkuję testy z farmakologii na niedzielę, bo w sobotę jadę do chrześniaka. I słucham nielegalnie przedpremierowo płyt, które chcę zrecenzować :twisted:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jeszcze zerkam, ale pewnie się zabiorę za chwilę, bo internet wolno chodzi i gry nie mogę zaktualizować.

zaczarowanaaa, noc jest po to, żeby była cichość i spokojność.

Na dobranoc taka racjonalizacja: wpatrując się w zdjęcie kolegi przypomniałam sobie o jednym fakcie... on mnie tylko raz widział bez faceta, to skąd ma wiedzieć, jaka u mnie jest sytuacja, to może dlatego nie zagaduje, a nie dlatego, że jestem dla niego za stara i za gruba :great:

A teraz jedyne czego chcę to piórkowych rzęs i byle do wiosny.

ft_30bba16985d4efa6e8dc2405b1a9d02a.jpg

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :papa:

zaczarowanaaa mam nadzieję, że udało Ci się odsunąć natrętne myśli i zasnąć. W nocy wszystko wydaje się bardziej czarne niż w rzeczywistości ;)

Miłego dnia Wam życzę :smile:

Dziś mój ostatni dzień na grupowej :zonk:

Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

To chyba mój najwcześniejszy wpis... Wstałam z młodym i już raczej małe szanse na ponowne zakopanie się w kołderce. Czekam więc na światło, żeby zabrac się do roboty i pucowac chałupę. Nie zapowiada się dziś słoneczny dzień ( taka złośliwośc, bo przecież mam dziś wolne ;) ).

Jestem więc po porannej kawce i dymku, snuję się w szlafroku i medytuję nad planem dnia.

Miłego dnia wszystkim!!!

-- 23 sty 2015, 09:14 --

Zalatana23, Cześc kochana! Będziesz dziś miała fajną imprezę, zobaczysz.

Zazdroszczę fajnej i owocnej terapii, tak fajnej, że martwisz się, że to ostatni dzień. Ciesz się kochana , że tak ci się pięknie trafiło. A ciąg dalszy zrobisz sobie na indywidualnej.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witajcie ja juz siostrzenice wyszykowalam do zlobka, byla pani na zastrzyk do corci, pomalo

wana buzka, posprzat :D ane pozmywane dziecko wykapane nakarmione i moge odpoczac... zaczne wiec malowac pazurki:)

cyklopka, piekne rzesy ahhhh chcialabym miec takie... mialam pare razy robione sztuczne metoda 1:1 ale draznia mnie, zaraz zaczynam skubac i w ogole... na swoje narzekac nie moge wiec poki co bez sztucznosci...

Zalatana23, tak przegonilam mysli i zasnelam tak twardo ze pogubilam poduszki haha:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłam na długim spacerze z psem nad morzem, wylatał się z jakąś bokserką, a ja się dotleniłam. Niestety tak ja się zapowiadało o świcie, tak jest - buro, szaro, nieprzyjemnie. No cóż, nie mam poweru, a za ogarnianie trzeba się wziąc.

zaczarowanaaa, Tobie widzę dziś energii nie brakuje i humor dopisuje od rana! :great:

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, zaczarowanaaa, kosmostrada, hej :papa: Miłego dnia życzę :)

Urodzona w1992r. Od 2006r z przerwami przerobiłam Relanium, Citabax, Arketis, Anafranil, Afobam, Fluanxol, Hydroxyzynę, Setaloft, Propranolol,Pramolan i Trittico. Po 9 latach walki radzę sobie sama, bez leków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada,Na razie jest dobrze.Siedzę w pracy,słucham muzyki tylko trochę boli mnie głowa,chyba znowu od zatok.

Urodzona w1992r. Od 2006r z przerwami przerobiłam Relanium, Citabax, Arketis, Anafranil, Afobam, Fluanxol, Hydroxyzynę, Setaloft, Propranolol,Pramolan i Trittico. Po 9 latach walki radzę sobie sama, bez leków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siedze u Madzi a mam taka migrene ze masakra :why::why: dobrze ze ona lubi rysowac i wlasnie to robi a ja umieram .

Buziaczki Kochane:*********

kosmostrada, jak wczorajsza impreza???? jak samopoczucie ???

PannaNatalia, spokojnego dzionka:)

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, dziękuję :smile: mam nadzieję,że będzie lepszy niż wczoraj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PannaNatalia, oby Slonce :*******:)

Ferdynand k, Buziaki :********** gdzies sie podziewal?

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, ooo Ferdek,cześć :) platek rozy,tak mi narobiłyście ochoty z mirunią,że dziś ja robię na obiad tego kurczaka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, przecież pisze że z kotem na pustyni kawę :lol:

-- 23 sty 2015, 12:28 --

a serio mam zapierdol i teraz chwilę spokoju i chcę zapomnieć o zapierdolu na chwilę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PannaNatalia, pyszny ten kurczak wychodzi , koniecznie napisz jak Ci smakowal :)

Ferdynand k, a ja juz mialam do Ciebie pisac na fb czy zyjesz ;)

Dobra ide wziac kolejna tablete :why::why::why::why: i Madzi dac serek.Wyzione dzis ducha , tak mnie na wymioty ciagnie , glowa boli , zamieszanie w niej mam przez ta migene.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, Ferdziku hejka :papa: , dawno cię nie słyszeliśmy! Co u ciebie, chyba kawiarnię otworzyłeś, czy cuś :mrgreen:

platek rozy, Plateczku, kochana, bidulko, oby jak najwcześniej ci ta cholerna migrena minęła!!!

Impreza ok, aczkolwiek bez rewelacji, ale z menszem się pokazałam, to grunt, żeby jakieś pindzie se nie myślały :twisted: Dziś trochę po domu szaleję, ale psychicznie odpoczywam.

PannaNatalia, już jest lepszy i aby tak dalej! a na głowę weź procha, coby się nie męczyc.

Trochę roboty odwaliłam, idę po zakupy-u mnie w delikatesach miód na promocji, a już mi się do herbatki skończył.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, z kotem wspólnikiem opanuję rynek :lol: wykoszę konkurencję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi