Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

hej! :papa:

Byłam dziś u fryzjera! Wysiedziałam , wyglądam nareszcie porządnie, podcięłam mojego mopa na łbie. Niestety znów nie spałam dobrze w nocy i tak ziewałam że fryzjerki o mało nie połknęłam. Czy wiecie, że o piątej rano nikogo na forum nie ma? Niestety miałam dziś okazję to sprawdzic, bo co tu robic o takiej porze... Udało mi się o szóstej jeszcze godzinkę do budzika pospac. Co za koszmar, następna taka nocka i przeproszę się z tabletką na noc. Liczę na to, że w ciągu tygodnia mój lek się rozhula i będzie ok.

Przepytuję latarośl moją z Kochanowskiego, a zaczyna się tak: " Nie porzucaj nadzieje , Jakoc sie kolwiek dzieje" ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, porzadek musi byc

jak nie ma w głowie to choc w szafie :P

odgrzewam pizze :D

jutro mam woooooolneeeee

od 2 tygodni w koncu nie musze nastawiac budzzika

uwaga na torby w tej szafie

Trzymasz koty w torbach w szafie? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, hej kociaty, nie mam dredów, ale łatwo byłoby u mnie je zrobic, włos typu sianowate loki. Jak patrzę w lustro jak mam długie, to skojarzenie z mopem, takim z lekka zużytym, nasuwa się samo :smile:

A z włosami tak jest, że ja zazdroszczę osobom, które mają ciężkie proste włosy, a one mi zazdroszczą tzw. puszystości i loków. Nie dogodzisz...

Makabra, myślę że ferdek ma kota nawet w lodówce :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey buziaki dla Wszytskich :***************

ale mialam dzis aktywny dzien :mrgreen::mrgreen: po miescie sie wylatalam , bylam na terapii , pozniej za butkami a zamiast nich kupilam cudna tunike :D:D:mrgreen:

kosmostrada tez dzis bylam u fryzjerki i nic mi sie tam nie dzialo az dziwne :shock::D

po fryzjerce polazilam jeszcze z moja siostra po sklepach bo wzielawyplate i kupowala rozne rzeczy od chemii poprzez zarcie do skarpetek :D

Ide dow anny bo padam na pysk , ale dzien mega udany!!!!!!!!!!!!!! czulam sie normalnie calkiem , jak zdrowa osoba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi