Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, mirunia, Makabra cyklopka czesc Dziewczynki Kochane :*************** :papa::papa::papa: Wybuziam Was zeby Was dolki puscily .

Ja tez mam nastroj obnizony , wrocilam wlasnie z pierwszej czesci testow psychologicznych do tej grupy.

Ciemno jakw racalam i tak mi spielo kark na tych testach ze szlam do domu jak pijana :hide::hide: ale doszlam!

Teraz mam ciepla herbatke , kolacje i staram sie zrelaksowac.

nerwosol-men, Ferdynand k, :papa::papa::papa::papa: Witajcie Kociaki :P

iamx, witaj nowa osobko:)

kosmostrada, o tak szykowanie sie i malowanie uspokaja bo sie zajmujemy czyms przyjemnym :mrgreen:

mirunia, Kochana moja bardzo mi przykro ze dzis tak sie czulas, mam nadzieje ze bedzie lepiej po tych zabiegach tak jak pisze kosmo :))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, dzięki za dobre słowo.

Ja teraz mam w soboty i niedziele rano szkołę, w poniedziałek rano terapię, potem korepetycje, natomiast jutro do pracy dopiero późnym popołudniem... czyli mogę stwierdzić #poniedziałeczek i obrócić znalezioną w lodówce butelkę, ktoś o mnie pomyślał.

I będę grać w grę! Bo przez tę całą naukę mi się abonament marnuje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hejka :))))

wypiłm piwko z kolega i zM teraz biore sie za sprzatnie bo moj M nad ranem szukal klucza do auta i przewrocil pokoj do gory nogami :evil: a dzis dzien chlopaka wiec mu wybaczam :)

przyjciółka odwiedzila mnie w pracy i mialam mega pozytywny dzien w pracy tyle beki :mrgreen:

co u Was?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi