Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

acherontia-styx, no kroplówkę to gdzieś w kąciku mogłaś sobie zafundowac. ;) Pamietam, że jak będąc w szpitalu prawie fiknęłam z powodu odwodnienia i spadku cisnienia (fachowo to chyba omdlenie bez utraty przytomnosci), to króplówka postawiła mnie równo na nogi. Po trzech butlach glukozy z potasem byłam świeża rześka. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejo :papa::papa:

Ja już w pracy, piękna pogoda, ale też z niej nie pokorzystam...

Bo siedze jak zwykle sama w czterech ścianach :(

W dodatku czeka mnie dziś wyjazd służbowy i zarwana nocka. Ale zawsze to jakieś zajęcie :smile:

debacie, pierwszy krok zrobiony, jestem dumna :brawo: teraz będzie tylko lepiej :great:

Ja dziś terapie mam..

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

debacie, ja teraz się troszkę denerwuje przed dzisiejszą wizytą, tak jak pisze acherontia-styx, ( :papa: ), wiem że czekają nas trudne tematy..

Początkowo chodziłam to wizyty opierały się na "zadaniach domowych", teraz jest analiza życiorysu i co rusz nowe wątki odkrywamy. Do których nieraz nie chce się wracać. Ale dopiero po czasie wychodzi, że są istotne :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień Dobry Wszystkim :D

debacie, jak ja lubiłam swoją Terapeutkę. Gdy rozstawałyśmy się, płakałam jak dziecko. Ciepła, serdeczna, kulturalna, cichutka, spokojna-wszystkie te cechy lubie u ludzi, kobiet. Nie wspominając już o tym, jak dobrze rozumiałyśmy się. Współpraca z Nią była wielką przyjemnością i korzyścią, jak stwierdziła-dla nas obu. Na każde spotkanie pędziłam jak na skrzydłach...

-- 16 wrz 2014, 15:01 --

amelia83, Infinity, jak ja chciałabym cos zrobić z włosami, ale boje się, że nie dam rady wysiedzieć...

Dzielne z Was Dziewczynki :great:

A zdjęcia gdzieś będzie można obejrzeć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, Aniu Kochana, też się bałam ale chcę być zadbana. Na szczęście już po strachu i na dwa miesiące wystarczy.

Rozwiązywałam te testy kompetencji. Nie taki trudny, ale nie wiem czy zakwalifikuję się do dalszego etapu czyli dalsze testy.

Test 1 był testowy z wariantami odpowiedzi, 2 word formatowanie tekstu, 3 wyszukiwanie informacji w necie.

-- 16 wrz 2014, 16:41 --

Całą mnie dygotało przy rozwiązywaniu. Wypiłam dwie kawy i energetyka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi