Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Anna Maria, :*************

Witajcie :papa::papa:

Pogoda pod psem , leje i zimno . Ja dzis na terapie jade wiec mam troche nadziei, moze poczekam jeszcze na lekarke ale nie wiem , to trzy godziny czekania a w taka pogode musialabym siedziec w osrodku bo gdzie chodzic w deszczu.

Zobacze co powie psycholog.

Lekarka o ile wiem wlaczy mi tylko lamotrygine bo watpie zeby mi zmieniala antydepresiaka.

Nastroj okropny moj dol jest w ciul wy******any w kosmos. :silence::silence::silence:

mirunia pamietaj ze dasz rade na tym MRI :great::great::great: jestes dzielna kobietka i trzymam kciuki!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LATEK1962, :papa::papa::papa:

mirunia, jak bylo???? dalas rade to na pewno :************ ale juz pos tresie?:)

Ja wrocilam wlasnie, grzeje wode na ryz bo rano ugotowalam zupe pomidorowa.

Leje , caly czas. Na lekarke nie czekalam bo jest na jakiejs konferencji i pani psycholog mnie zapisala do niej na za tydzien.

Troche mi dodala otuchy ta wizyta dzis na terapii, musze sie uspokoic. Na miescie czulam sie dobrze , w domu goprzej . Moj mozg chyba ma dosc tego sleczenia w domu i sie frustruje w ten sposob :silence:

Brak mi pracy , brak mi ludzi ..

I nigdy wiecej takich komisji w Zus. Nie w tej ilosci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, dziękuję za kciukasy!!! już jestem po badaniu!!!! przeżyłam :great: stres był duży, ale już opadł. Niedawno wróciłam do domu, zdążyłam zjeść już zupę, bo byłam b. głodna, od rana na czczo.

Badanie trwało 20min. huk i hałas straszny, miałam słuchawki na uszach i jakoś przeleżałam te 20min. Nie byłam sama, więc miałam wsparcie duchowe, później jeszcze pozałatwialiśmy jeszcze kilka spraw w terenie, pojeździłam dzisiaj sporo poza miastem.

Dzięki za otuchę i kciuki płatku :uklon:

Tobie widzę też pomogła dzisiaj terapia i wyjście z domu... a u mnie teraz świeci słońce, padało tylko w nocy, cały dzień bez deszczu. Ma być coraz cieplej :great:

-- 03 cze 2014, 15:24 --

LATEK1962, trzymaj się i nie daj się złym myślom :nono:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, wyniki mam mieć w piątek i chyba sama będę musiała po nie jechać 45km, bo nie mam sumienia już prosić o podwiezienie po sam papier, co innego badanie i wsparcie...

w moim mieście jest MRI, ale tylko prywatnie, dlatego musiałam jechać gdzie indziej ze skierowaniem na NFZ, a czekałam 9 m-cy :roll: na to badanie!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, wiem , terminy sa okropne na takie badania :(

Ale najwazniejsze ze juz zrobione , odbior tez zalatwisz :))))

]

tosia_j, :*********** jak sie masz????

Anna Maria, Oj Kochana :**************** tulam Cie goraco .

Ja mam wypisac na kartce dzis wszytskie rzeczy ktore mimo nerwicy mi sie udaly. I mam to czytac kilka razy na dzien oraz przyniesc na kolejna terapie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

comatom, hej :papa: jak zdrówko?

platek rozy, to masz już czyściutko w kuchni i tak trzymaj... ja też posprzątałam po obiedzie, podlałam kwiaty w domu, na balkonie mają mokro od deszczu, aż za mokro, teraz wezmę się za prasowanie spodni i żakietu które uprałam w sobotę... trochę mi się nie chce, ale muszę mieć do pracy... nie lubię prasować :zonk:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi