Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

monmaria, :papa::papa:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monmaria, aaaa spoko, zapieprz bo sezon juz sie rozkręca...ale pozytywnie zmeczona jeste... w pracy nie mam czasu mysleć o tym o czym nie powinnam, tzn. o głupotkach a Ty jak tam :**** ;) jeszcze jutro do 15 i niedz dla mnie :105: bo teraz bede pracowala 6 dni wtyg. po 11 godzin do 12 czasami i soboty od 7-15 wiec trochę ciężko ale damy radę...

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monmaria, to dobrze :) dobrej nocy :smile:

trochę sie martwie o siostrę i myslę o Niej, ma zabieg we wtorek ...ale napewno będzie wszystko okej, nie ma innej opcjii zresztą

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzień dobry bardzo :papa::papa:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Witajcie :papa::papa::papa:

Jakie macie plany na dzis?

Prognozy juz sie zmienily , mialo padac do jutra a juz bedzie ponoc do srody :hide: oszaleje z taka pogoda . Nie znosze .Depresyjnie sie wtedy czuje.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, Jade do Ciebie ! :D jak tylko nie leje to sie mnie spodziewaj:D

Anel92, ja ide 23 :) Trzymam kciuakski :great:

mirunia, Hey Hey . Tak dzis mowili rano w tv ze taka pogoda ma byc do srody. dramt. Ja dzis bede ogladala filmiki i czytala , chce dokonczyc Pasje WG hanki i mam juz w kolejce dwie inne ksiazki .

Juz jestem taka niespokojna na taka niepogode.

-- 17 maja 2014, 09:46 --

mirunia, co dzis gotujesz?

:105: U mnie chyba risotto z kurczakiem i warzywami na sposob hiszpanski z papryka, kukurydza ...

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, :papa: Oj ta pogoda, ja wczoraj przespałam popołudnie obudziłam się koło 20:00 i dalej poszłam spać :roll:

-- 17 maja 2014, 08:51 --

platek rozy, Ja za Ciebie też trzymam kciuki :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anel92, Na razie czuje sie dobrze, ale o 13.30 wracam do domu a co tam zastane to nie wiem. Bedziemy robić z robciem spaghetii :mrgreen:

A Ty jak kochana sie czujesz?

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, No tak, ojciec :roll: Ja się potwornie w nocy spociłam, chyba po tej tabletce na opuchlizny, tak jakbym wypacała wodę z organizmu :shock: Do tego ciągle latam sikać :time: A poza tym tak wiesz, 21 maja mam komisję trochę się denerwuje, w poniedziałek i wtorek wędrówki do lekarzy to też jestem zestresowana co ze mną zrobią

mirunia, Ja niestety potrafię spać na siłę, jak mam doła, źle się czuję, zasypiam dosłownie na siłę, zdarza mi się to robić, jak to psycholog moja była powiedziała zamiast rozwiązywać problemy to je przesypiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anel92, ooo komisja. A nie przyczepili sie o tą nie ważna opinie psychologiczną?

Bede oczywiście trzymać kciuki. ;)

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anel92, no to dobrze. może nie zwrócili na to uwagi :mrgreen:

Wczoraj spaprałam swoją diete. Zjadłam pizze, ciastka, czekolade... :roll::mrgreen:

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, :**********

mirunia, o to pysznosci upichcisz :mrgreen: u mnie nic nie przestaje :why:

padac

Anel92, dala Ci lekarka leki odwadniajace po prostu i latasz sikac tyle . Nie mozna tych lekow chyba brac caly czas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, O matko, to rzeczywiście dietę rzuciłaś w kąt :lol: Nie wiem czy nie zwrócili uwagi, bo ciekawe jest to,że z mojej rodziny też ktoś choruje na depresję i nie chodzi do psychologa od kilku lat już, grupę ma i żadnej opinii psychologicznej i nic takiego nie chcieli :roll: Tylko od lekarza prowadzącego...Ale zobaczymy co z tego wyjdzie

platek rozy, Pewnie nie można, ale na razie mam, może mi ta opuchlizna zejdzie bo przecież zwariować można

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi