Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

[videoyoutube=]

[/videoyoutube]

Krece dupka :yeah:

-- 16 maja 2014, 16:53 --

Anna Maria, to tylko sie cieszyc :105::105::105::mrgreen:

-- 16 maja 2014, 16:53 --

P dzwonil :mhm:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anna Maria, aaaaaaaaaaaa cha pomyliłam się. w Krakowie to mało florystów jest, tak mi sie wydaje.

platek rozy, to o dorywczą prace ciężko. sama chcialabym mieć dorywczą pracę taką bez umowy. Ale ciężko :bezradny:

teraz ide na rozmowe o prace na cały etat i nie wiem czy wysiedze 8 godzin w robocie. najbardziej nie lubie jak mi sie czas dłuży w pracy. Wtedy łatwo sie zniechecam

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, ja bym mogla pracowac na caly etat jakbym juz sie dobrze czula ale mam dni bardzo rozne . Raz jestem na szczycie swiata a na drugi dzien ledwo sie wyczolguje zlozka .

No i leki mnie jeszcze lapia w roznych sytuacjach , nie panika ale leki wsrod ludzi jak jest tlum np .. i wsrod obcych tez sie stresuje.

-- 16 maja 2014, 17:05 --

Ide cos podzialac w domku:)

:papa:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, w ostatnim czasie to u mnie najmodniejszy zawód z tym, że po kursach, po policealce to jestem chyba jedyna w mojej gminie, ale we Włocku nie.

Przeklęta pogoda. Nie wiem co mam ze sobą zrobić bo zarazem się nudzę, a zarazem nie wiem co mam robić, czym się zająć. Nie cierpię takich stanów a zdarzają się coraz częściej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anna Maria, Kasia to już tyle lat trwa że nic nowego. Mój już ponad tydzien pije , nie chodzi do pracy. Zgubił 1400zł które miał dac mamie na życie.

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hejka

kochani wrocilam do domu juszzzz od 7 mnie nie bylo praca zapiedrol i po pracy z kolezanka z pracy bylam zapisac ja na terapię i byłysmy zjesc w barze mlecznym pyszny cieply obiadek... :smile:

co u WAs

pije herbatke i ide do M on mial dzis tez ciezki dzien zapieprz w pracy, potem z autem u mechanika i przeprowadzke koledze pomagal...buziakiii od amelki :P;) jeszcze jutro...i niezdiela 2uge4p4.gif

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anna Maria, wez jakas polopirynke i pod kołderke kochanie :****

hellloo Auman

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi