Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzwonilam do mojej lekarki i mi pwooedziala ze skoro zus sobie zazyczyl dodatkowego badania to on musi mnie na nie skierowac a nie ona , bo ja juz mam stwierdzona chorobe i nie ma potrzeby robic tego badania ktorego zus sie domaga.

znalazlam na to nawet przepis :

W razie wątpliwości lekarz orzecznik może wydać skierowanie do specjalisty lub na dodatkowe badania. Wyznaczy też datę ponownego badania, na które trzeba się stawić z wynikami.

:brawo:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zajrzałam tak sobie na te oferty pracy a terazmam dylemat. Z jednej strony boję się ośmieszenia z drugie przepuścic okazję na pracę, nawet tylko na okres próbny czyli 3 m-ce ... :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anna Maria, ja tez mam obawy , podobne Kasienko :************** .

monmaria, mirunia, oni zeruja na niewiedzy ludzi i ich zastraszaja , bo jeden sie dowie jak jest naprawde ,jakie sa przepisy na to ale 9 odpusci.

mirunia, Moze ksiazeczka pod kocem? albo jakis filmik?

ja koncze Anne Janko "Pasja wg sw. Hanki" super taka zachlanna ta ksiazka , pelna pasjiwlasnie i barwna.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anna Maria, o superasnie!!!!!! :mrgreen: jak bransolki ladne

Ahma, :************ Hey :) ja nie szukam teraz jako ksiegowa , raczej czegos dorywczego .Nie jestem w stanie poki co isc na clay etat nigdzie do pracy.A rozgladac sie musze bo piernik wie jak z tym zusem bedzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anna Maria, aaaaaaaaaaaa cha pomyliłam się. w Krakowie to mało florystów jest, tak mi sie wydaje.

platek rozy, to o dorywczą prace ciężko. sama chcialabym mieć dorywczą pracę taką bez umowy. Ale ciężko :bezradny:

teraz ide na rozmowe o prace na cały etat i nie wiem czy wysiedze 8 godzin w robocie. najbardziej nie lubie jak mi sie czas dłuży w pracy. Wtedy łatwo sie zniechecam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi