Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, nie wierm wlasnie , pewnie poki co sie musimy pomordowac:( nienawidxe jak mi ten cukeir spada :( kiedys sobie zmirzylam u sasiadki to mialam 66 tak mi spadl :(

hania33, to jesli prolaktyna Ci idzie w gore to musiz to unormowac bo beda hece . koelzance poszla tak w gore na lekach i miala non stopem okres a moze tez byc jego brak jesli ona jest wysoka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, chciałam takie ze ściągaczami ale w sklepach dosyć drogie były, przeglądałam jeansy dziś bo trochę mi się utyło, chciałam sobie jedną parę dokupić i akurat te mi się trafiły akurat w moim rozmiarze ;) chciałam też jakiś sweterek ale nic ładnego nie było, już poprzebierane, jutro wszystko po 3 zł to sklep będzie pusty :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anel92, to kryjace rajstopy i kiece ubierac :) mam koelzanke ktora jest taka kuleczka ale ona tylko wkieckach lata , rajstopy czarne zawsze i keice rozne ale laska jak sie wystroi to mimoz e kuleczka to faseci za nia sie slinia:D :mrgreen::mrgreen::mrgreen: do tego ma dlugie czerwone wlosy do pasa i zawsze zrobione pazuraski i makijaz :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi