Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Faraway, rozumiem Cię, ale musisz iść... dasz radę :great:

Ja wczoraj popołudniu i wieczorem czułam się dobrze, bez lęków... a dziś z rana znowu... :roll:

-- 03 kwi 2014, 08:33 --

platek rozy, tak, piję kawkę i zaglądam do Was :D muszę się wyciszyć trochę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, terapie mam wtorki i piatki teraz :*************** a mnie sie snila powodz i zabrala caly moj dobytek :shock: chyba mam lęki a propos przyszlosci i tego swiadczenia Zus.

mirunia, no masakra :( a idziesz do lekarza? moze trzeba cos z lekami pokombinowac?

nerwosol-men, a to zdrowka:* latasz chyba bez gatkow po tej wawce i tak sie zakatarzasz:P

Ja serdnio , leki mam jakies umiarkowane poki co i mnie trzesie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, byłam u lekarza w marcu, leki mam ustawione i mam brać... czasami nerwica daje znać mimo brania leków, my się bardziej stresujemy i martwimy wszystkim i dlatego te lęki powracają.

nerwosol-men, ubieraj ciepłe galoty i kurteczkę z szaliczkiem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej u mnie słoneczko jeszcze świeci i mam nadzieje że poświeci:) małą mam chorą na antybiotyku leci tylko że szybko zareagowaliśmy więc jej stan jest jak przy przeziębieniu no i nie zastrzyki tylko próbujemy podawać doustnie:) jak nie bedzie gorączki i będzie w miare ciepło to na krótki spacerek ją wezmę... ja dzisiaj do kitu ale to dlatego ze @ mi sie zaczeła i brzuch mnie od wczoraj boli ;/ masakra psychicznie tez ciut gorzej ale daje rade:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi