Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Mam prace domowa z terapi. Wypisac z czego jestem zadowolona danego dnia, co zrobilam i jest godne pochwaly. To nie jest takie proste jak myslalam. Dalej mam wazenie ze nic mi sie nie udaje za malo ie staram, przykladam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ellwe, ja mam np. kompleksy na punkcie wyglądu i wtedy stwierdzam, że tylko to co mam w głowie mnie ratuje, a jak się okazuje, że na tym polu też mi czegoś brakuje, bo np. spieprzę coś w pracy albo chwilowo nie nadaje się do niczego innego tylko do oglądania seriali albo leżenia i żarcia :roll: to stwierdzam, że w ogole dotarłam do samego dna i nie mam w sobie nic wartościowego :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...) Ja już po rezonansie, nie było przyjemnie ale nie było też strasznie...jaka ulga, że już po wszystkim :D

Widzisz, mówiłem że nie będzie tak źle. :D

-- 19 mar 2014, 14:07 --

comatom, cześć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AddictGirl21, super :great::great::great: dalas rade dzielna Dziewczynka :****************

comatom, :*********** :papa::papa:

Ellwe, ale Ty jestes ladna kobietka , widzialam na fociach a i glupia tez nie jestes , pracuejsz , ogarniasz to zycie :)

Tylkoz e niestety niskie poczucie wartosci nas nic\szczy .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wam wróciłam od lekarza, już jeden lek wzięłam doraźnie bo u lekarza prawie się rozsypałam, siedziałam godzinę

dostałam: Pernazinum, Arketis i doraźnie Propranolol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi