Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Anel92, no to zaczynamy brac leki i stajemy z kolan do pozycji pionowej :D

obyś miała rację :zonk:

witam popołudniu, :papa:

pospałam po afobamku, beztrosko, bez lękow odpoczęłam

kasiatko Kasieńka super ten filmik o Zgrywusku i Pętelce :105:

a mnie nic nie wkurwia jestem taka obojetna na wszystko, tylko wkurza mnie mój stan i niemoc

hej :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, a jak teraz lepiej?

Dzis sie zmobilizowalam i zrobilam lepszy obiadek bo wczoraj poszlam po latwiznie i truskawy ze sloika wywalilam na ryz plus troche jogurtu naturalnego szczypta cynamonu i pol lyzeczki fruktozy. a dzis zrobilam spaghetti miesne ale sos zrobilam sama z pomidorkow puszkowych :105:

-- 18 mar 2014, 19:04 --

Anel92, musi byc lepij a braals juz leki kiedys?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy Przy asentrze nawet było lepiej, bioxetin źle bo nie mogłam jeść, nie czułam apetytu i w efekcie lekarz kazał odstawić, hydro średnia musiał mi zwiększać dawkę bo na początku nic pomagało, zolafren nie wiem dokładnie jak działało źle się czułam i nie wiele pamiętam z tamtego czasu ale musiało pomóc bo wróciłam do rzeczywistości na jakiś czas. A Ty już brałaś leki? Czy to Twoje pierwsze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anel92, sertralina czyli asentra bedzie juz moim 6 lekiem . Ja mam ta trudnosc ze zle leki toleruje i moj organizm je czesto odrzuca , wymiotuje na nich , czasami nie mam sil nawet zeby wstac do lazienki , miewam zawroty glowy straszne . nie jem , nawet nie moglam pic na venli bo wszytskoz wracalam .. I jesli sertralina zawiedzie teraz to juz chyba bede zdana na wieczne zycie w domu .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy na mnie tak źle działał bioxetin, nie pamiętam,żeby asentra tak działała źle pierwsze dni byłam przymulona i waliło mi serce potem było już ok, bądź dobrej myśli :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy ja jestem orkopna panikara i szybko rezygnowałam z czegokolwiek i setki razy biegałam do lekarzy bo bałam się każdej reakcji po lekach, dlatego jak ja przeżyłam asentrę to Ty też dasz radę :) Bałabym się o Ciebie gdybyś musiała brać bioxetin bo wiem co ja przechodziłam

-- 18 mar 2014, 18:26 --

Anel92, byle pomogly :)

tak, mogło by być już jutro, dzisiaj pewnie nie zasnę z nerwów że jutro idę do lekarza :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi