Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Marcin2013, :*********

Dziekuje Wam :)

-- 15 mar 2014, 14:06 --

AddictGirl21, Ty zawsze jestes sliczna , ogromnie mi sie Twoj typ urody podoba . Ja juz umalowana i wrocilam do domku , bylam w ksiegarni naukowej , w sklepie z ciuszkami ale nowymi i wypatrzylam takie fajne ala dresowe :shock: gaciuszki ale wysadzane dzetami i mi sie mega spodobaly :o a dawniej bym nawet na nie nie spojrzala :shock::shock: tylko mysle do jakich butkow je nosic? Moze kiedys nabede :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam tak samo jak ty platus jeśli bym ci mógł pomoc tym wkopaniem to jestem wstanie się poświęcić i możesz mi wkopac

-- 15 mar 2014, 14:30 --

Ja mam tak samo jak ty platus jeśli bym ci mógł pomoc tym wkopaniem to jestem wstanie się poświęcić i możesz mi wkopac

-- 15 mar 2014, 14:32 --

Musisz jak najszybciej wypić leki a nie ma w aptece coś bez recepty na depresję

-- 15 mar 2014, 14:35 --

Ahma przeszło ci trochę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Płatku, mnie też wzięło na dresy. W tamtym tygodniu kupiłam dwie pary - nietypowe takie elegancko sportowe i noszę je do takich a'la też eleganckich dłuższych a'la glanów, czuję się bombowo w takim odzieniu bo nic nie opina i mega wygodnie jest no i fajnie to wygląda...taki mój nowy styl :mrgreen: ...i sobie paznokcie przed chwilką pomalowałam na wściekły róż, ha! :D ...poza tym dziękuję za komplementy, jesteś KOCHANA! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi