Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Kuźwa dzwoniłam w sprawie awarii neta. Konsultant gadał ze mną jak z kretynką.Niech pani wpisze u góry (chodziło mu o pasek adresu) :roll: Ja mu wystawię opinię :evil: Dobrze tylko że przyśle mi monterów bo za często mi zrywa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś jest faktycznie z tym przesileniem :roll: Niezależnie od tego jak długo śpię i tak cały następny dzień jestem zmęczona. Rok temu o tej samej porze było to samo. Tylko sama nie wiem czy to przez tą wiosnę czy podły nastrój :bezradny:

Faktycznie, takie stany mogą być spowodowane przesileniem, na całe szczęście jeszcze tego nie odczuwam ale nie wiadomo co przyniesie następny dzień :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, Kochana, najzwyczajniej w świecie masz nadziębiony i niedoleczony stan zapalny pęcherza więc sio do apteki po Urofuraginum - jest bez recepty a rewelacja, działa szybko i dosadnie tylko trzeba zjeść całe opakowanie, żeby nie było nawrotu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, ja myślę, że raczej od neuroleptyku, a nie od sertraliny

-- 13 mar 2014, 09:55 --

AddictGirl21, tak, właśnie jem tę furaginę, parę dni temu skończyłam jedna opakowanie, a teraz zaczęłam drugie. Tylko nie wiem, czy to wystarczy. W zeszłym roku też bardzo często miałam podobny problem, jakichś 7 opakowań tego leku wtedy zjadłam i ciągle to wracało

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi