Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Tą hydro w syropie można sobie dawkować jak się chce... od łyżeczki do 4 łyżek, a tabletkę jest trudno podzielić, bo jest powlekana i wypukła. W syropie fajnie i szybko działa. :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, najlepsza nie będę, bo jest w grupie, semestr wyżej, facet który pracuje w serwisie komputerowym, ale chcę wszystkich zaskoczyć bo wykładowca nie jest przekonany, że sobie poradzę. Wykładowca jest dosyć świrnięty bo jestem na pierwszym semestrze i mam wszystko umieć. Do tego On się nie przykłada. Wychodzi w trakcie zajęć i mało pomaga. Nie chce mu się uczyć, więc od nas wymaga byśmy wszystko wiedzieli. Przychodzę na zajęcia i nawet nie wiem jaki przedmiot. Nie podaje tematów. Nie robi wykładów. Ostatnio byliśmy 3 godziny na zajęciach, a w planie było ze 7 godz. zegarowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chocovanilla, nie wiem jakie Ty masz zaburzenie, mnie leczono wczesniej paroksetyną i na jakiś czas dało to pozytywne efekty, a teraz przestawili mnie po tym ostatnim załamaniu na wenle ale mam nadzieje, że odstawie to za ten jakiś rok i będzie już super... a leki nie są tak mega drogie wychodzi mi na zniżkach ok 60 zł na 2 miechy więc tak znośnie nawet... Twojego leku szczerze mówiąc nie znam.

mirunia, zgadzam się od benzo z daleka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja bralam codziennie i lekarz wiedzial ze po dluzszym braniu jak juz jest lepiej to odstawialam i nigdy nie powiedzial ze zle zeby powoli schodzic itd.... nie bylam swiadoma co to takiego....

-- 02 mar 2014, 15:18 --

a w karcie mam wpisane informacje typu... pacjentka prosi o leki... pacjentka prosi o recepte... nic wiecej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi