Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, może, o tym nie pomyślałam :idea:

-- 02 mar 2014, 13:03 --

Wczoraj dałam radę bo wzięłam afoban, ale jak przestał działać to też mnie roztrzęsło, do tego okropnie się znów jąkam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, jąkanie to być może przez szkołę i picie w domu. Pamiętam jak się mocno jąkałam, to byłam cholernie ambitna, sumie jak teraz, choć miałam średnią 5,2 to było mi mało, a do tego też alkohol w domu i dużo napięć. Wtedy słowa nie mogłam wypowiedzieć płynnie, a wiersze musiałam zaliczać pisząc. Ciężko to był okres. Pełna perfekcja. Perfekcyjnie wysprzątany pokój, najlepsze oceny. W sumie teraz dążę do podobnego stanu tylko zdaję sobie sprawę, że najlepsza w szkole nie będę, ale moja ambicja każe mi się uczyć nawet o 23. np. wczoraj, kiedy byłam padnięta. Teraz na co czwartym słowie się zacinam, a zdaje sobie sprawę, że jeśli nie znajdę metody, może być gorzej.

-- 02 mar 2014, 13:11 --

mirunia, hydro to ze 4 albo i więcej, wcale na mnie nie działa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, Kasia to spokojnie no nie mozna sie tak katowac :) wystarczy ze sobie radzisz w szkole :******* i to mimo lękow :**** Choicaz ja tez staralam sie byc najlepsza w grupie ale pod koniec juz nie dalam rady .Juz bylam za bardzo znerwicowana ,musialam odpuscic i starczylo mi to co osiagnelam .Mialam niezle oceny ale nie najlepsze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chocovanilla, teraz biorę codziennie symfaxin i fluanxol i czuje się naprawdę dobrze... chwile bralam trittico ale już odstawiłam i fluanxol zmniejszyłam dawke... i powiem szczerze, że praktycznie zero napadów i czuje się dużo lepiej... świetnie działają na mnie te leki i myśle, że terapia też robi swoje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi