Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

xyz90, brałam już długą liste leków... nie jest to jak dla mnie rewelacja ale też nie jest złym lekiem... poza tym to że jakiś lek dziala na mnie zle nie znaczy ze na innych tez bedzie tak dzialal poza tym jesli jakis lek dobrze zadzialal na mnie raz nie znaczy ze za kolejnym podejsciem zadziala... myśle że po 2 tyg brania leku dopiero można mówić o działaniu tym bardziej ze jest to Twój pierwszy lek... możesz reagować na niego gorzej bo Twoj organizm po raz pierwszy ma do czynienia z takimi substancjami ale to jeszcze za wczesnie zeby cokolwiek mowic... musisz to przetrwac... masz jakies dorazne w razie lęków?? ja podobnie jak Ty mialam z asertinem... przez pierwsze 2 tygodnie bylo spore pogorszenie... za to z innym lekiem caly czas spalam... co lek to inne dzialanie tak jak i co organizm ;) bedzie dobrze:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

xyz90, musisz to przeczekać... potem już bedzie tylko z górki... ja na noc mialam na początku lerivon a doraznie wtedy mialam xanax ale nie bralam ani razu... nie dlatego że tak cudownie ozdrowialam ale dlatego ze zawsze zostawialam to na wypadek gdyby bylo jeszcze gorzej... i się męczylam .. ale teraz mam sympramol i jak sie zle czuje w sensie lekow to zaczelam lykac bo potem robi się blędne kolo:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi