Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Marcin2013, nie no patrze przez te okno i pragne krwi, mózg mi się już lasuje :D

platek rozy,nie no zartuje :D a smaczna Ci wyszła, ja tak myślałem dzisiaj o ogórkowej ;)

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, smaczna :) a myslalam tez o ogorkowej ale jakos pieczarki wygraly :) wiesz ze przy przeziebiniu wlasnie nas bierze na kwasne? Organizm sie domaga witaminy c:) Zawsze jak mam katar to robie ogorkowa :D :D

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

metka00, hyhyhy nie no to jest fakt, pamiętam jak mnie się jeden niewtajemniczony kumpel dopytywał "co wy tam robicie u Ciebie, że same kurwy przez twoje okno lecą" a tam ostre cięcie w pesa-a było :mrgreen: ja teraz w tyle z grami, ale teraz spojrzałem to podobne chyba do countera jest te army.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, no właśnie, coś ta łączyłem tą chęć na ogórka z przeziębiniem, ale nie chciałem się przed sobą do tego przyznać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

comatom, nie , po prostu moze ten stilnox jakis kijowaty , nie mialam nie powiem wiem tylkoz e mnie byle jaki lek usypia jakos tak mam . :D dlatego ciezko mi cos dobrac bo ja nawet po vicebrolu na krazenie zasypialam :D

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, kiszone ogorki to ja namietnie uwielbiam :D :D ostatnio stale sie nimi zywilam :D

-- 19 lut 2014, 22:12 --

Marcin2013, smacznego ;*****

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin2013, damy radę, smacznego :)

platek rozy, ale na dobre kiszone też chyba trzeba trafić, bo u mnie albo za słone, albo jakieś flaki, do zupy jeszcze jeszcze, ale ta pojeśc to niekiedy sie odechciewa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, ja kupuje na wage u takiego pana w jarzyniaku i on zawsze mi wybier a twarde :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

metka00, ja teraz też nie gram często, od świeta, ale to jest troche jak jazda na rowerze, tego sie nie zapomina, chociaz są nowe wersjie o troche inna grywalność jest, ale jak ktos lubi grać w piłe to szybko mozna sie dostosować.

platek rozy, a Ty spryciarko, musze sobie też zorganizować taki puntkt ;)

-- 19 lut 2014, 21:19 --

platek rozy, :papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, własnie mi w 2013 tak sie swietnie gra. z poprzednimi było gorzej. Troszke tez dziś w Crysisie 3 postrzelalem z łuku i wprawa w zabijaniu pozostała haha

Spełniłem marzenia poświęciłem wszystko

Spuściłem rottweilera zrobiłem widowisko

Otworzyłem futerał z karabinem trafiam czysto

dała siła idea jestem synem z blizną

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

metka00, haha instynkt mordercy ma się w genach, a ja czesto wracam do wersji pes 6 albo 7, do którejś z nich, chociaz nie grałem w pes 2013.

-- 19 lut 2014, 21:24 --

tragednia, szczęsny wyrzucony z boiska w 37 min meczu z bayernem monachium i rzut karny jeszcze, prawie zapaści dostałem :D to juz jest po meczu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi