Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

PJT, ale nie bede Ci zabierala ksiazki :)

AddictGirl21, hey :))))) Jak samopoczucie dzis?

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

obralam pieczarki i nastawilam i zmylam garnuszki , slucham Gossip :105:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, to pomyslimy , ja czytam teraz Inteligencje emocjonalna , dosc ciekawe , bylam jakies trzy tygodnie temu w naukowej to pobralam kilka ksiazek .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, hihi w niektorych sytuacjach wlasnie nie ejstem :D bo tam napisane jest mniej wiecej jak zarzadzac emocjami intligentnie np zloscia smutkiem

-- 19 lut 2014, 13:31 --

z. w musze do kuchni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, nie dodaje , tylko czosnek , smietanke i przyprawiam na ostro , i na koniec parmezan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten xanax to mam nadzieje doraznie, popros lekarke o zmiane olzapiny na kwetiapine, lepszy efekt i mniej przytyjesz (bo na Oli się sporo tyje wiem po sobie)

Restate my assumptions: One, Mathematics is the language of nature

I know the pieces fit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też byłem i to nie od 1 czy 2 tabletek... cale szczescie ze tylko psychicznie...

a wyszedlem z uzależnienia z jeszcze jednego gówna, ale o tym moge pisać tylko na privie

Restate my assumptions: One, Mathematics is the language of nature

I know the pieces fit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też byłem i to nie od 1 czy 2 tabletek... cale szczescie ze tylko psychicznie...

a wyszedlem z uzależnienia z jeszcze jednego gówna, ale o tym moge pisać tylko na privie

Więc napisz na Priv...chętnie poczytam i może mi coś doradzisz...

...and I will pay for my sanity...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, Nexpram na deprechę, Lamotrix na Bordera, Olanzapina na wyciszenie i Xanax na chill......sporo tego ale takie życie....Jestem wyjątkowym przypadkiem co nie zaprzecza temu, że w sumie każdy z Nas jest wyjątkowy.... :smile:

Dzien dobry...

Prawie jak u Adaśa Miałczyńskiego w Dniu Świra-Prozac –na chęć życia. Geriavit – na się niestarzenie. Memotropil – na lepsze funkcjonowanie metabolizmu mózgu. Etopirynę – profilaktycznie.Pół Tussicodinu – na kaszel po fajkach. Z krzyżykiem na ból głowy, też po papierosach. I pół Leriwonu – przeciwko czarnym myślom przed snem i depresji, i ułatwia zaśnięcie. I pół Imovane – na sen pierwszy. I do tego pół Stilnoksu – aby ten sen podtrzymać. I Aspirynę – profilaktycznie. :lol:

Czasem coś w nas umiera i nie koniecznie chce zmartwychwstać.

............................................. Kurt Cobain 1967-1994

Człowiek pozbiera się ze wszystkiego, ale nigdy już nie będzie taki sam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi