Skocz do zawartości
Nerwica.com

Piękne umysły czyli spam działu Schizofrenia

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

miałem jakas tolerke po przerywanym stosowaniu przez 3 tyg

Pierwszy kontakt z 2 gramami FAA byl o wiele mocniejszy. Ta substancja dzialala na mnie raczej paradoksalnie, stymulujaco choc sen zawsze mialem gleboki i jakis ultra regenerujacy po tym

czułem dopamine w ktorej chyba jakis brak mialem

wplatłem do diety amisulprid, w dopaminnogennej dawce. cena to podwyzszona prolaktyna choc jestem na tyle popsuty ze wydaje mi sie bardziej zwracac o tyle ze w tle czuję jakieś mobilizujace dzialanie przedtem zakrywalem to sobie autoagrwesja. Zobacze czy to w czasie mnie bardziej nie spizdusi ale watpie

100 rano z 300 kwety na wieczor

z potek co dzialaja bezposrrenio na percepcje biore aminokwasowy, mix z tyrozyny, teaniny, 5-htp. GABA, dopamina, serotonina. 

moze jakbym w pore zaczal jesc te aminokwasy to bym nie wisial w tamtym dole

dzialaja regenerujaco na przekazniki choc to tylko 3 uklady a w ciele jest ich million

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gaba daje mi flow tyrozyna poczucie zycia a 5htp w niskiej ilosci jakies usmierzenie bez efektow jakie wychodza bokiem po lekach

Nie ufajcie lekarzom. Na koniec dnia liczy sie i tak jedynie bilans 

Skurwiel kosztem sciagniecia marzy za wciskanie konkretnego syfu popsul mi metabolizm olanzepiną. 

To jak bylem na koncu ciagu po stimach i chcialem czegos co pomoze

23 minuty temu, MlodyKapi napisał(a):

100 rano z 300 kwety na wieczor

Zachwalam sobie ten mix, dziala kojąco po nasraniu sobie w bilet. Nie wycina z kreatywnosci, kasuje lęki i działa stabilizujaco po roku kręcenia się na karuzeli

Dobierałem sobie to jeszcze pod katem braków powaznych skutkow jak EPS, dyskinezy i ta przysłowiowa piana z pyska co się ciągnie do podłogi- tak miałem po zastosowaniu halo

odrazu po wzięciu kwetiapiny odnotowuję taki jakby hipnotyczny efekt

Ale problemem jest co najwyzej jedzenie co smakuje o wiele lepie. W sumie nie przeszkadza bo łykam na sam sen

Mogę się bezpiecznie kręcić:great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi