Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

A co to za pasja???[

Powiem ogólnie, lotnictwo :)

Zabrzmialo bardzo zagadkowo Marcosm i sklonnam pomyslec, zes modelarz skladajåcy te lotnicze zabaweczki ;)

bo o licencje pilota trudno by mi bylo Cie podejrzewac. No chyba, ze sie myle...

images?q=tbn:ANd9GcTZ6ITZ3bTTcDB4Z_UKgcoiweEI9D_zTVd1VhnWAHPH5lK_Gmd6

Mc zestaw Citalopram 20mg Animaux45.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzien dobry Kochani :****images?q=tbn:ANd9GcT_PAO2d64OFb0Qnzb_KOGXNtNIuA0bH-_rvbJoAu_eFmk0mzN4Yg

Ja wstalam z migrena ale nie dziwne bo 1 dzien @ :comone::comone:

Wzielam tabletki i staram sie troche ogarnac. Na dworze leje i wieje i leje i wieje...I do tego minus 2 wiec deszcz przymarza i jest slizgawica.Az sie boje wyjsc zeby nie gruchnac gdzies.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich :)

platek rozy, Taka słodka bomba od rana to chyba nie zdrowo, a na północy jest pogodnie i słonecznie :great:

Lece coś działać.

-- 20 sty 2014, 09:43 --

; hania33, Hej Hania, dzięki i na wzajem, grypa już puszcza? bo uśmiech widzę :)

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć

ja już po pracy :105:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, :*** a po co do miasta chciałas jechać?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin2013, pod mocnym aniołem?

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin2013, czas na miłość- byłam w kinie z R.Mc Adams uwielbiam tą aktorkę moja ulubiona http://zalukaj.tv/zalukaj-film/20027/czas_na_milosc_about_time_2013_.html

-- 20 sty 2014, 10:40 --

Marcin2013, o alkoholizmie

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, amelia83, kasiątko, :****** witajcie :)))

neon, a tam wlasnie z rana slodkosci sie najlepiej trawia :) a na taki ponury dzien to koniecznie cos poprawiajacego nastroj.

-- 20 sty 2014, 11:51 --

Marcin2013, :**** witaj Marcinie :)

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, :*** czesc kochana jak tam? co porabiasz?

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, mam migrene oraz @ wiec dzis umieram prawie i to nie na niby w swojej glowie a anprawde ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.