Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

nerwosol-men, hihi on mowil o avku ;) a Ty mowiles ze nie pasuje do mnie taki avek :P

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faraway, nic na przymus a ja mysle ze to on sie nie nadaje do zycia w ziwazku poki co .. z tego co opisywalas:*

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, oj juz teraz to raczej nie .. odeszlam 3 i pol roku temu ale wiesz cos zaczne szukac od wiosny , tylko zeby sie moj stan polepszyl :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ja tez jak miałam mocna depresje to rzuciłam pracę i szkołę :? nie byłam w stanie się ubrać umyć a co dopiero sprostac obowiązkom

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin2013, a co patrzysz na facebook, Tam można stworzyć profil taki jaki chcesz dla mas a rzeczywistośc może być inna.

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, bo teraz mi tak jakos dziwnie by bylo wracac jak sama zrezygnowalam :-|:bezradny: dziekuje :*****

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, ja glownie przez lęki musialam isc na l4 bo nie dawalam rady juz :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faraway, to fsaktycznie dziecinne zachowanie z jego strony ... :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ja tez przez lęki, bałam się z domu wyjść, nie wychodziłam nawet 3 tygodnie z domu :hide: i przez nastrój, płakałam w pracy przy ludziach :hide: koszmar

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, wiesz tak glupio prawda? mam nadzieje ze znajde cos wlasnie w tym stylu , bede skladala aplikacje , ja zrobilam dwa kierunki studiow i po tym drugim jestem ksiegowa ale chyba wolalabym jednak uczelnie ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.