Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Marcin2013, witaj co tam słychać?

neon, ale wygadywanie wieku jednej osoby w obrazliwy sposób a moja obrona tejże osoby na wątku jest odbierywana przez innych jako sianie zamętu to co jest nie halo i mocno zabawne. ;) Ta osoba co obraziła powinna przeprosić publicznie a nie robić siebie ofiary tym bardziej, że już ta osoba zostala przeproszona a gromy i wszelkie ataki skierowane na mnie bo kozioł ofiarny musi byc a jakże. ;)

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, ja uważam, ze normalne,że w grupce ludzi ktos może miec inne zdanie jak widać tutaj nie. Mnie pasuje mój napis jest oryginalny podobnie jak Twój ;)

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, Nie znam sytuacji dokładnie, ja od ludzi dużo nie wymagam, dlatego rzadko spotyka mnie zawód.

Marcin2013, Dzięki, ale nie zawsze jest tak kolorowo.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, ta sytuacja jest tutaj. Platek prześmiewczy sposób napisała o Candy ja ją obroniłam a atak poleciał ze strony Pawła i reszty pobratyńców. taka prawda. Zamiast zwrócić uwagę Platkowi na mnie poleciały gromy. Wystarczy popatrzeć. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, No to Twój scenariusz, tak na serio to nie moja sprawa.

Marcin2013, Szacuneczek, jak to mówił Górski "W jakiś dziwny sposób jesteś pogodzony z tym światem"

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, a ja was wszystkich szanuje

ja szanuje tych którzy mnie szanują ;)

-- 01 sty 2014, 19:14 --

neon, to nie jest scenariusz pokazać odpowiednie posty. One widnieją tutaj. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, zapomnialas chyba dodac jak obie naskoczylyscie na mnie w pon wpieprzajac sie z buciorami w z sprawe o ktorej nie mialyscie pojecia,,, a teraz z siebie ofiare robisz? Nie wiem czy Ty swojego zycia nie masz czy masz cos nie halo z glowa ze piszesz takie bzdury? Mnie atakowac mozna bezkarnie i wtedy jest dobrze? za cos to ostrzezenie masz I tyle w tym temacie.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Slam, a ujdzie u Ciebie?

post1482945.html#p1482945 neon, specjalnie wyszukałam proszę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.