Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

amelia83, spokojnej podrozy :****

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, :smile:

jem tatar z łososia mniammm uwielbiam

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia2, dziękuję

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trombeczka, platek rozy, mnie też kiedys tyle że psycholożka powiedziała, że nie jest mi wstanie pomoc ;)

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwa, zmiany w mozgu to jedno. ale jesli jest traumatyczna sytuacja ktora trwa....to i bez zmian masz gotowa depresje. trombeczka, powiedzieli - nie mozemy oani pomoc

i też traumatyczne wydarzenia życiowe pwoduja te zmiany..

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwa, zmiany w mozgu to jedno. ale jesli jest traumatyczna sytuacja ktora trwa....to i bez zmian masz gotowa depresje. trombeczka, powiedzieli - nie mozemy oani pomoc

i też traumatyczne wydarzenia życiowe pwoduja te zmiany..

Nie mialam na mysli podduszania przez sadyste....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chyba zaraz umrę. Byłem dzisiaj u lekarza, przepisał leki i spytałem się czy możliwe jest, że moje popołudniowe stany podgorączkowe wynikają z nerwicy. On powiedział, że raczej nie, bo wynikają ze stanu zapalnego albo z nowotworu, ale pocieszył mnie, że w moim wieku to jest niemożliwe i mam popsuty termometr. Tak mi napędził stracha, że poszedłem na szpital zrobić OB. Od 2 godzin czekam na wynik i boję się, że mi coś wyjdzie ;(((

NERWICO! NIENAWIDZĘ CIĘ!

Będzie dobrze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla wszystkich zalęknionych polecam to radio http://smoothjazz.com/ , dostałam link od przyjaciela i muszępowiedziec że bardzo uspokaja :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladywind, no mnie to samo dlatego twraz nie mam terpaii poszukam od nowego roku , bo na fundusz juz nie bylo miejsc/

-- 27 gru 2013, 15:31 --

Ja chyba zaraz umrę. Byłem dzisiaj u lekarza, przepisał leki i spytałem się czy możliwe jest, że moje popołudniowe stany podgorączkowe wynikają z nerwicy. On powiedział, że raczej nie, bo wynikają ze stanu zapalnego albo z nowotworu, ale pocieszył mnie, że w moim wieku to jest niemożliwe i mam popsuty termometr. Tak mi napędził stracha, że poszedłem na szpital zrobić OB. Od 2 godzin czekam na wynik i boję się, że mi coś wyjdzie ;(((

Ob jest podwyzszone nawet od dziury w zebie jak juz, toz aden miarodajny wynik, ja mam stale ob okolo 20-30 bo mam endometrioze iz awsze juz takie bede miala, po co to wymyslac jakies nowotowry i wyrostki?

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladywind, na grupowej bylam wyszlam bardziej chora niz poszlam tylko indywidualna:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.