Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

tosia2, u mnie w ogole w domu sie nie robilo , ja jadlam u kogos :)

Marcin2013, czy Ty ,asz 19 lat?

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin2013, a to cos pomylilam :)

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc wpadłam na momencik :D byłąm u bratowej i brata i brataniczek :D a tak to cały dzień u rodziców :D

a jak Wasze nastroje? ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, u mnie nawet nawet:) ide zaraz na filmik i kolacje zjem :mrgreen: woska sobie zapalilam z Yankee i mi pachnie caly domek:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam refleksu ze przychodza nast.osoby...staram sie nikogo nie ptzegapic

Zrobilam kutię bo wczoraj mi sie nie chcialo

mniam :105:

Ty kreujesz swoją własną prawdę. A „prawda” to jedynie to, w co wierzysz.

A „to, w co wierzysz” to jedynie to, co myślisz”.

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, ja sie nie gniewam :) wiesz o co mi chodzilo:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin2013, masz ladny podpis:)

-- 25 gru 2013, 20:17 --

Enii, pale woska :roll::roll::roll::roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczne troszki trudniejszy temat - jak uwazacie czy majac pare godzin takiego gorszego stanu nam na mysli napad lekowy, panikie, roztrzesnienie, robicie kiedy

czlowek caly się trzesnie itp lepiej jest zarzyć beno aby urchornic swoj oganizm, czy przeczekac bez bezno. Moze jest tak, ze nas takie napady rozwalaja

utrudniajac wyzdrowianie. Nie zażywam benzo wcale, ale moze lepiej czasami zażyć???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, trzeba bylo odpowedziec ze to nie od woska a :mrgreen: z glupoty

PJT, juz Ci napisalam przeciez. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej ! :) No i zaraz bedzie po swietach i z glowy :)

Ja dzis wczoraj jak padlam, to przespalam z 10h :) Troche dzisiaj posprzatalam i w sumie nie ma co robic za bardzo.. spotkalabym sie z kims znajomym, ale wszyscy powyjezdzali albo na spotkaniach rodzinnych. Poszlabym na zakupy, ale wszystko pozamykane :roll: Myslalam, zeby do kina isc wieczorem, ale tez w sumie juz nie bardzo mi sie chce, 20 prawie juz.... no i jakos leci :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, ja zazwyczaj czekam az mi przejdzie , czasami biore milocardin na uspokojenie , ostatnio bralam np 4 valeriany i tez mnie uspokajaly, benzos wzielam kawalatek chyba 2 razy .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.