Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Czy Was tez tak z napiecia znosi na ktoras strone???? Bo mnie na prawa zawsze i czlapie dzis jak Qwasimodo :shock::x

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, nikt po Tobie nie jedzie :) Po prostu dyskutujemy, wyrażamy swoje zdanie, a rozum własny każdy ma i sam zdecyduje czy ma coś łykać czy nie :) jak dla mnie to i sobie możecie brać i zachwalać lsd- mi nic do tego, ale do własnej opinii mam prawo :) bez nerwów!

all I wanna do is get high by the beach, get high by the beach

sertralina 250 mg / kwetiapina 25 mg /alprazolam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, ciii juz :*:* nie mowia Ci przeciez ze nam wciskasz kupe jakas , brales bylo ok :) chciales pomoc :*

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

renee.madison, witaj ;*** bo Cie nie przywitalam jeszcze :) masz superasne foteczki na fb :) bardzo mi sie podobuja :))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie popadajmy w panike!!! :mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

-- 20 gru 2013, 13:08 --

dobra ide na chwil kilka do kuchni:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, tez z napiecia? kurde jak tego nie ciepie bo nie umiem sie pozbierac i mam klopoty wtedy zeby cokolwiek porobic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek, hej :* dziękuje kochana!

nie kłóćcie się-ja rozumiem PJT, chciał dobrze- każdy zdesperowany chwyta się wszystkiego, żeby tylko poczuć się lepiej i ja to rozumiem. Chociaż osobiście wszystkie leki (nawet bez recepty) konsultuję zawsze z lekarzem, ale jak mówiłam jestem ciężkim przypadkiem, bo boję się, że gripex mi zaszkodzi przy braniu ssri ;p

ślę Wam dobre fluidy i idę pracować (poprawiać piękno w fotosklepie;0). Buziaki!

all I wanna do is get high by the beach, get high by the beach

sertralina 250 mg / kwetiapina 25 mg /alprazolam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, ja mam placz u konca nosa dzis tez , ech wlasnie sie zorientowalam ze mam za malo garnkow na takie gotowanie wieksze ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.