Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

gosiulek, to niedobrze, chłopow nie mozna rozpieszczać bo bije im w dekiel, tak jak mojemu, za dużo dostał i popiepszylo mu się w łębie, plus kolega ktory nagadal mu debilstw o wolnosci i teraz mam ... żałuje, że do pewnych rzeczy doszło z perspektywy czasu ale cóż.... trudno się mówi, człowiek jest całe życie głupi...i popełnia blędy...

mgxs.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gosiulek, powiedziałam mu, że jesli chce to ok to będziemy się spotykać 2 razy w tygodniu, to sie zbulwersował, że on chce tylko raz na 2 tygodnie (bo tak planuje do kumpla chodzić na noc i popijac piwsko) ale ja się nie będę dopasowywać do niego i powiedziałąm mu, że chce wolność to ok... będzie i 2 razy w tygodniu spotykamy się, a tak to jesteśmy wolni...

-- 18 gru 2013, 12:45 --

za 15 min muszę się szykować i śmigać wcześniej na praktyke coby opiekunke dopaść i dać jej dziennik do podpisania i wypisania opinii..

mgxs.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wrocilam :mrgreen: nic mi nie bylo w biedrze ... i kupilam misiakowi prezenta :mrgreen:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rano obudziłem się z wielki wkurwem(take słowa są tu dozwolone? :P) na siebie..

bo zdałem sobie sprawę, ze ten rok =, to najgorszy rok w moim marny życiu.

za oknem słoneczko świeci, a w moim sercu ciemność i lód.

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiercionauta, witaj Lukasz:)))) co sie dzieje ze niedobrze...?

-- 18 gru 2013, 13:01 --

Śmiercionauta, oj dla mnie ten rok to tez taki jak i Twoj ale dobrze ze sie konczy i mam nadzieje ze bedzie lepiej w tym nadchodzacym :smile:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gosiulek, to niedobrze, chłopow nie mozna rozpieszczać bo bije im w dekiel, tak jak mojemu, za dużo dostał i popiepszylo mu się w łębie, plus kolega ktory nagadal mu debilstw o wolnosci i teraz mam ... żałuje, że do pewnych rzeczy doszło z perspektywy czasu ale cóż.... trudno się mówi, człowiek jest całe życie głupi...i popełnia blędy...

popieram w 1000000000% :mrgreen:

Ty kreujesz swoją własną prawdę. A „prawda” to jedynie to, w co wierzysz.

A „to, w co wierzysz” to jedynie to, co myślisz”.

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, :******* oczko lepiej wyglada :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, :****** jak nastroj dzis? ja tez mam prac ale sobie zapomnialam plynu do prania. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.