Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

nerwosol-men, oko Saurona bo takie czerwone :D

PJT, :P jaka ja niedobra no! :P

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, i mi sie nie przyznal ? :shock::shock::shock::shock: o kara byc musi !

-- 17 gru 2013, 21:44 --

zaraz ide spac,

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, tak,tak - w Szwajcarii:)

renee.madison, no niby tak, ale wiesz... po pierwsze to chcialam skrocic ten kontrakt i wrocic jakos juz w lutym jakby dalo rade. A po drugie to nei wiem czy nie musialabym sie decydowac (na to przedluzenie) jakos niebawem. Wlasnie nie wiem, wypytam o wszystko. W ogole chyba powiem mu po pierwsze, ze mam te stany lękowe itd. i po prostu nie jestem w stanie powiedziec jak bedzie za miesiac czy dwa, czy bede w stanie do pracy przychodzic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, jakos tak no wiesz sflaczalam i mi sie chce spac i taka sie poczulam zmeczona :mrgreen:

-- 17 gru 2013, 21:48 --

PJT, Ty sie chyba przytrules :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gosiulek, od nerwicy ponoc moze tak byc wlasnie refluks ... Pawel mi wczoraj takie artykuly dal wlasnie bo ja wczoraj mialam pol dnia takie cos wlasnie ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, :D

a ja dzisija mialam pobudke o 5 rano pytali ile zamówic czegos tam z pracy ale poszłam do łazienki i wzięłam psy do łózka i spaliśmy do 6 30 :105:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.