Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

nerwosol-men, a ja miałam bardzo pracowity :evil: ale portfel pełny :mrgreen:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj poszedlem na to spotkanie ludzi z forum, czym wywolalwm w sobie duze leki. Wsztko to ze wzgledu na poruszane tematy. Byl tam jeden gosciu ktroy 3 razy byl w szpitalu i to on wznicil we mnie najwkesze niepokoje. Ze spotkanie wtocilem rozemcjonowany, roztrzsiony i tak trzymali mnie cala noc. W nocny nie bylo szan na zasniecie, takie pobudzenie i niepokoj leki nie mozy tego zbic, Ale na szczescie zanslem po zwyklej tabletce nasennej. Dzis starałem się sprać jak najdużej, ale i tak widze co jestem niespokojny bo wsztko sie przypomina.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, kasy na świeta mi nie trzeba, prezenty mam zrobione a na nic poza tym w tym roku nie potrzebuję bo jadę na święta w sama wigilię do rodziców i nie wykosztuję się ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heja, nie byłem na wykładzie bo mam w hooj nauki na jutro, jest promocja ze jak ktos sie zglosi sam do tablicy to dostanie 1 punkt do koła, a ja umiem ten temat, musze sobie przypomniec

jest Płatek ?

Restate my assumptions: One, Mathematics is the language of nature

I know the pieces fit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, nie smiej sie, czuje sie napdawde niedobrze, jestem wstaszony i niespkojny, objawy wieksze.

-- 14 gru 2013, 19:46 --

Jade sie zmierzayc kartami i pinami. Ostatnio szwankuje mi karta i nie moga nia zaplacic. Najpej w komunkat, ze wpraowdzam zly pin a nie zminilalem.

pozniej zmienilem i dalej zly pin. Wczoraj nie mialem juz jak zaplaic. Dzis aktywowalem druga karte i zobacze co bedzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bylam jeszcze terazw pepco i w empiku :) I nic mi sie nied zialo...

wieslawpas, wiesz ja taka wyszlamz terapii grupowej wlasnie , z gorszymi objawami .. Wspolczuje :-|

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, ka choinke ubieralam i tez sprztalam:) a zaraz ide myc wlosy Jak sie czujesz?

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, zjadlabym , ale na wierzch ta smietana?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, to ja chyba takiego przekladanego murzynka nie jadlam.Ale ja uwielbiam wszelkie ciasta :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kochana a zwiekszalas ta paro? bo ja zaraz bede brala ostania cwiartke mobka, tak sobie cwiartuuje i cwiartuje :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z,w kobiety :) aaa ochrzcilma moja czapke poszlam w niej przed chwila do pepco i empiku i wygladalam etnicznie ahahahaha :mrgreen:

-- 14 gru 2013, 20:17 --

kasiątko, buziolkii :* jak nastroj?:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, ciesze sie :) a ja ubralam choine :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.