Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Do mnie ktos wydzwanial o 4 rano..wyciszylam telefon..jakis numer nieznany :evil:

do mnie nikt nie dzwoni :(

do mnie tez nie

-- 13 gru 2013, 11:27 --

hania33, nie dlatego mówiłam ze to nie ja

Ty kreujesz swoją własną prawdę. A „prawda” to jedynie to, w co wierzysz.

A „to, w co wierzysz” to jedynie to, co myślisz”.

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

alooo :papa: wrocilam , kupilam sobie pyszna , wielka bagiete :mrgreen: i wedlinke i jeszcze filecikiz kuraka .

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faraway, co zjadalas? :mrgreen:

-- 13 gru 2013, 11:47 --

a moje leki nie dzialaja :x

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, ja rycze czasami tak ze nie moge przestac ale czesciej to tylko mam taki straszny smutek w sobie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, ja rzadko rycze ale nie pwoiem nawet zeby mi to pomoglo bo zawsze mnie pozniej bola oczy i glowa.

Faraway, a to masz zestaw niezly :) ale lepiej sie czujesz na lekach teraz? minely Ci te lęki najwieksze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, biore ten zestaw dopiero niecałe 2 tygodnie i w tym tygodniu czuje się duzo lepiej, ale nie chce zapeszac bo w tamtym był koszmar z tym, że to podobno przez terapie i temat jaki był i organizm musiał mi odreagować...teraz jest ok i oby tak dalej... (a mialam juz krzyczec na lekarke co to za leki dziadoskie dała, bo ja wczesniej przez 3 miechy byłam na paro i spamilanie)

mgxs.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faraway, ja musze dojsc do 3 tabletek a poki co idzie opronie , moze dojde za jakies trzy mieisace. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, czasami ciezko wlasnie :-/ Mi np. teraz by bylo chyba ciezko tez. Lepiej jakos wieczorem, albo przed okresem najlepiej :D

A ja jakas dzisiaj zmeczona jestem znowu od rana.. wczoraj wieczorem mialam tyle sily, pomyslalam, ze dzisiaj pojde do pracy i duzo zrobie, ale obudzilam się kompletnie bez sil. I chyba nie pojde nigdzie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.