Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Enii, wyładuj jakoś złość np. na poduszce.

Jam mam stresa. Boję się, że zrobią mnie w konia bo składamy się na prezent dla wykładowcy i wszyscy nie zapłacą, będę musiała wyłożyć z własnej kieszeni bo jest już zamówiony.

Poza tym jestem przygnębiona i nic mi się nie chce.

-- 12 gru 2013, 06:42 --

W ogóle boję się że budżet się zawali. Miałam w tym miesiącu dużo wydatków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, wiem jak to ze składkami. U mojego syna w szkole jest taka mamuska blixniaczek. Lata do Mopsu, pieniedzy na składki nie ma, podwójnie nie chce płacić. Młode fajnie ubrane a tatus w UK siedzi i kase mają. Ale najlepiej ściemniać :evil:

-- 12 gru 2013, 07:45 --

Jeszcze rano suszarka mi sie spaliła

-- 12 gru 2013, 07:46 --

nerwosol-men, żałuje właśnie ze benzo nie wzielam. Tak się zastanawiam czy mogę ziołowe przy tych lekach brać lub hydroxizine

-- 12 gru 2013, 07:46 --

nerwosol-men, wyć mi się dziś chce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, dokładnie. Może ktoś się na de mną zlituje i dołoży więcej. Ja poręczyłam, żeby odłożyła, a to moja dalsza znajoma przez kogoś z GL. Nie chcę sobie nabruździć. Dziś pójdę i kupię i pokarzę grupie to może łatwiej. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze koszmary miałam ze koleżanka która jest w Irlandii umarła i takie plakaty robilismy ku pamięci, filmik i jeszcze o jej dzieciach. To chyba przez to ze wczoraj rozmawiałam z taka jedna kobitka i opowiadała ze niby raka tarczycy miala a poxniej w Gliwicach okazało się ze wcale nie miała i zdrowa była. Ja takie rzeczy strasznie do siebie biore i później przezywam :roll:

-- 12 gru 2013, 07:56 --

kasiątko, Wzajemnie :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzien dobry :)))

Ja dzis mialam to samo, noc fatalna wstalam juz po 2 i koniec spania, lezalam sluchalam muzyki na telefonie, sciagalam sobie ksiazki i pilam herbate.

PJT, buziaczki gorace :*** jak Twoja nocka?

comatom, nerwosol-men, Enii, :***

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.