Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Płatku biorę grzecznie leki, bo faktycznie nie dość, że lekarz powiedział, że na psychoterapię się jeszcze nie nadaję to kompletnie nie miałam na nią ochoty, teraz jeszcze chyba tez nie jestem na to gotowa.

Po za tym tyle rodzai tych terapii, że nie wiadomo co przyniesie efekt? czuję się w tym temacie mocno zagubiona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płatku biorę grzecznie leki, bo faktycznie nie dość, że lekarz powiedział, że na psychoterapię się jeszcze nie nadaję to kompletnie nie miałam na nią ochoty, teraz jeszcze chyba tez nie jestem na to gotowa.

Po za tym tyle rodzai tych terapii, że nie wiadomo co przyniesie efekt? czuję się w tym temacie mocno zagubiona.

Przy naszych zaburzeniach poznawczo behawioralna albo interpersonalna dynamiczna najlepsze efekty przynosza :***

-- 05 gru 2013, 15:31 --

Osa1, ja mam barszczyk :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee tam zawsze jadłam czekoladę tylko teraz jakby mi troszkę w boczki szła ale jeszcze nie ma tragedii bo mam niedowagę:)

Ale to fakt generalnie ludzie kiepsko się odżywiają.

Ja jem dużo warzyw i owoców, kasze i takie tam soczewice, hummusik ale słodyczom nie umiem się oprzeć.

Zastanawiam się czy nie zrobić sobie tygodni bez słodyczy a weekendy z???? Ciekawe czy dałabym radę??

Płatku dzięki wielkie poczytam sobie o tym.

Ja mam dzisiaj rosołek na wzmocnienie i kluski śląskie z pieczonymi polędwiczkami w winie:) no bo alkoholu inaczej nie mogę hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy naszych zaburzeniach poznawczo behawioralna albo interpersonalna dynamiczna najlepsze efekty przynosza :***

-- 05 gru 2013, 15:31 --

Osa1, ja mam barszczyk :)

mmm tez lubie a szczególnie barszczyk ukrainski :D

alez u mnie wieje :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee tam zawsze jadłam czekoladę tylko teraz jakby mi troszkę w boczki szła ale jeszcze nie ma tragedii bo mam niedowagę:)

Ale to fakt generalnie ludzie kiepsko się odżywiają.

Ja jem dużo warzyw i owoców, kasze i takie tam soczewice, hummusik ale słodyczom nie umiem się oprzeć.

Zastanawiam się czy nie zrobić sobie tygodni bez słodyczy a weekendy z???? Ciekawe czy dałabym radę??

Płatku dzięki wielkie poczytam sobie o tym.

Ja mam dzisiaj rosołek na wzmocnienie i kluski śląskie z pieczonymi polędwiczkami w winie:) no bo alkoholu inaczej nie mogę hehe

Wydaje mi się, że to by się wiązało, przynajmniej na początku, z dodatkowymi napięciami, bo słodycze to rodzaj uzależnienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też lubię wszystko co dobre a zwłaszcza jak mi ktoś poda:) co niestety zdarza się tylko w restauracji;)

Smacznego wszystkim sporzywającym obiadek!

Ja spadam do tej księgarni bo nie dotrę do niej dzisiaj, tak się ociągam przed wyjściem z domu, serce mi jakby mocniej bije- sama przyjemność:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem dlaczego, ale zauważyłem, że jak ludzie mają trudny okres w życiu, to i źle się odżywiają. To tak jakbyśmy otworzyli jakąś puszkę pandory..

.... jeszcze słodkiego sobie odmawiać...

Ale ze mnie brutal :D

ponoc czekoloda podnosi poziom szczęscia wiec moze jednak choc troszke pomaga...., seks w nadmiarze tez szkodzi i jest chorobą :P dlatego wiadomo umiar należy zachowac :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej samemu sobie ścielić, bo nie wszyscy chcą, żebyś się dobrze wyspał. Dlatego ja gotuje sobie sam :D dla mnie banalną i największą tajemnicą mięsa jest to, że trzeba je zwyczajnie zamarynować dwa dni przed przetworzeniem, wtedy cała potrawa przesiąknięta jest smakiem ziół i przypraw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ponoc czekoloda podnosi poziom szczęscia wiec moze jednak choc troszke pomaga...., seks w nadmiarze tez szkodzi i jest chorobą :P dlatego wiadomo umiar należy zachowac :P

Pomaga, ale tylko na chwileczkę, później organizm musi redukować nadmiar cukru i traci no to energię i zasoby mnieralne :D ale wiadomo człowiek nie kaktus :D

-- 05 gru 2013, 14:53 --

Wszyscy poszli jesc..smacznego.. ;)

Jedzcie, pijcie i popuszczajcie pasa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.