Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Mozna zastanowić sie nad sobą, koleżanka (która wyszła z nerwicy) pozyczyła mi ksiązki Luisy Hay - sa trochę w tym stylu co Pawlikowskiej.

-- 20 lis 2013, 10:49 --

Ja to ''wybrałam'' je jako deskę ratunku. Potęge podswiadomośći Murphiego czytam, tylko utknełam w środku.

Jak będziesz w biblio to na psychologi zobacz sobie ta Hay

Ty kreujesz swoją własną prawdę. A „prawda” to jedynie to, w co wierzysz.

A „to, w co wierzysz” to jedynie to, co myślisz”.

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, A wczoraj wszystko pozmienialiśmy by polki weszły ...nie lubie zmian , bo teraz nie wiem , gdzie co lezy.. :D

-- 20 lis 2013, 10:55 --

PJT, :'

Treningi wysłałeś mi na forum , gdzieś tutaj sa w jakimś temacie..mam tylko książki.. :roll:

Nikt mi nie będzie mówił jak mam żyć bo nikt za mnie nie umrze.

mgxs.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33 ja uwielbiam takie zmiany bo mam wrażenie, ze w innym mieszkanku jestem

-- 20 lis 2013, 10:57 --

Smsa w Kapphala dostałam 50% off a kasy brak :evil:

Ty kreujesz swoją własną prawdę. A „prawda” to jedynie to, w co wierzysz.

A „to, w co wierzysz” to jedynie to, co myślisz”.

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, potege podswiadomosci nie doczytalam do konca bo za duzo w niej Boga w ktorego nie wierze.

hania33, buziaki :***

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, tak mam jego bliskosc w swojej biblioteczce :smile:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, tego nie wiem ale mysli widzialam w naukowej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ide sie odziewac bo musze wyjsc niebawem z domku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ide do biblioteki i do sklepu dzis mam ochote na sos pieczarkowy i kluski;) Masz t mobile wylaczone :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej :*

Ja wczoraj polozylam sie wczesniej, ale oczywiscie zasnelam dopiero kolo 3, wiec znow do 10 spalam, zeby odespac... ehh, troche sie ogarnelam, i juz prawie 12! ale to szybko zlatuje rano! Juz tak pomyslalam, ze bardziej oplacaloby mi sie siedziec do tej 3 i cos robic, zamiast lezec 3h bez sensu. Ale pewnie gdybym siedziala do 3, to z kolei zasnelabym o 5 :)

A ja Pawlikowska tez mam jedną z Kodów, ale jeszcze nie ukonczylam. Teraz tez czytam ponownie Karen Horney - to taka psychologiczna, ale fajnie objasnia mechanizmy nerwicowcow (Neurotyczna osobowosc naszych czasów). No a tak oporcz tego to lubie thrillery medyczne i np. takie typu Dana Browna.

-- 20 lis 2013, 12:15 --

hania33, a mi dzis w nocy nogi nawet nie latały! nie wiem od czego to zalezy juz... Mam wrazenie, ze tak falami pryzchodzi i odchodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrocilam :papa:

postanowilam pojechac autobusem do biblioteki i jade , jade, a tu nagle panika i mysle no tak fikne z tego seidziska na podloge, zaslabne niechybnie , a za chwile mysle ale w sumie nie jest jakos wysoko to nic mi sie nie stanie :shock::roll: i juz juz mji sie az cimnoe przed oczami zrobilo wiec mysle wstane! zobacze co bedzie i wstalam i nagle pyk panika odeszla w sequndzie to znow siadlam i dojechalam na miejsce 8)

a jak wysiadlam to juz sie sama z siebie smialam , ztych moich glupich mysli wczasie paniki

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.