Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zlot 15-18 sierpnia 2013 r. Arturówek (Łódź)

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

*Monika*, jaki trening?

Marcinie, przecież do Monaru nie wyjeżdżamy , nie? :mrgreen:

Jestem Twoim zaprzeczeniem . Jestem mężczyzną , nie mam takich włosów ,piję drinka na bazie trzciny cukrowej . Samotna kąpiel mnie czeka

Baa ,jestem prawie łysy ,prawie z wyboru

Takie pyszności pijesz? ;)

A w samotnej kąpieli zrób sobie depilację, czas szybciej zleci :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*,

A na kąpielisko gdybyś jeździł?

Nie. Kompleksy. Po za tym nawet gdybym ich nie miał, to i tak sam bym nie pojechał. Czułbym się jak idiota w pojedynkę i umarł po kwadransie z nudów (opalanie jest w czołówce mojego prywatnego rankingu najnudniejszych zajęć na świecie).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, Agas ciezko pracuje.. nawet na nasze spotkania nie bardzo ma czas. Mysle ze odezwalaby sie jakby chciala/ mogla jechac. A Helcia to nie wiem..nie widze jej ostatnio na necie

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, :bezradny:

Przy okazji skoro juz napisalam to na forum w innym temacie .

Drodzy zlotowicze

Uprzedzajac zaciekawione lub zniesmaczone rzucanie okiem na moje rece i stopy kiedy sie spotkamy. Mam łuszczyce. Dla niezorientowanych to choroba autoimunologiczna i nie jest zarazliwa. Mam zamiar chodzic w sandalach wiec bedzie widoczna :D

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, no tak.. Ty na poludniu :) Nad morzem jest po prostu cieplutko i przyjemnie. Tu chlodzi morska bryza :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nooooooooo :105: uwielbiam tegoroczne lato bo zazwyczaj to poludnie cieszylo sie sloncem a polnoc tonela w deszczu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rotten soul, alez nawet mi to przez mysl nie przeszlo! Chodzilo o to zebyscie sie nie zastanawiali co to za syf :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rotten soul, alez nawet mi to przez mysl nie przeszlo! Chodzilo o to zebyscie sie nie zastanawiali co to za syf :D

Miałem nadzieję ,że swojej grzybicy pomiędzy 2 palcami lewej stopy nie będę musiał ujawniać ;)

Rozumiem ,że był to wpis skierowany do nastoletniej części zlotoforumowiczów , złotko ? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.