Skocz do zawartości
Nerwica.com

Kochani dda

Gość kafka

Rekomendowane odpowiedzi

kafka, A dlaczego miałabym chcieć?? Ja Cię prawie nie znam i nie mam o Tobie nawet wyrobionego zdania. Po prostu uważam ,że rano przegięłyście. Więc zwróciłam Wam uwagę., a co do czynów S mam dość akcji , które tu były i uważam ,że czasem opiernicz może zdziałać więcej niż głasaknie po główce. Nie chciałam Cię w każdym razie obrazić i jeśli tak się poczułaś to przepraszam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kafka, A dlaczego miałabym chcieć?? Ja Cię prawie nie znam i nie mam o Tobie nawet wyrobionego zdania. Po prostu uważam ,że rano przegięłyście. Więc zwróciłam Wam uwagę., a co do czynów S mam dość akcji , które tu były i uważam ,że czasem opiernicz może zdziałać więcej niż głasaknie po główce. Nie chciałam Cię w każdym razie obrazić i jeśli tak się poczułaś to przepraszam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*, dziękuję ci Wiolu. Rozumiem że

co do czynów S masz dość akcji

po prostu ubodło mnie twoje stwierdzenie publiczne na forum że moje zachowanie jest żałosne, bo byłą to jedyna sytuacja, w której naprawdę mocno potrzebowałam wsparcia.

Myślałam, że sobie to na pw wyjaśnimy właśnie, no ale nie wyszło, no i jest teraz rozpier-dolnik w wątku dda.

-- 14 lip 2012, 00:05 --

Monar, :mrgreen:

-- 14 lip 2012, 00:06 --

A no i żądam nadania mi nowej rangi skoro juz wygrałam głosowanie :mrgreen:

-- 14 lip 2012, 00:07 --

Może być "Prezydent forum"? Bo Monar mnie na prezydenta wybrała, razem z psem i kotem Candy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*, dziękuję ci Wiolu. Rozumiem że

co do czynów S masz dość akcji

po prostu ubodło mnie twoje stwierdzenie publiczne na forum że moje zachowanie jest żałosne, bo byłą to jedyna sytuacja, w której naprawdę mocno potrzebowałam wsparcia.

Myślałam, że sobie to na pw wyjaśnimy właśnie, no ale nie wyszło, no i jest teraz rozpier-dolnik w wątku dda.

-- 14 lip 2012, 00:05 --

Monar, :mrgreen:

-- 14 lip 2012, 00:06 --

A no i żądam nadania mi nowej rangi skoro juz wygrałam głosowanie :mrgreen:

-- 14 lip 2012, 00:07 --

Może być "Prezydent forum"? Bo Monar mnie na prezydenta wybrała, razem z psem i kotem Candy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sąsiad Tomcia Nerwicy, oddaje swój głos na kafke, :D

Pani Jadzia z Nocnego, również oddaje swój głos na kafke, ... do czego to doszło żebym na forum dla wariatów dorobiała do emerytury :-|

Skoro o rangach mowa , kiedy dostane range forumowej laleczki ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sąsiad Tomcia Nerwicy, oddaje swój głos na kafke, :D

Pani Jadzia z Nocnego, również oddaje swój głos na kafke, ... do czego to doszło żebym na forum dla wariatów dorobiała do emerytury :-|

Skoro o rangach mowa , kiedy dostane range forumowej laleczki ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi