Skocz do zawartości
Nerwica.com

Ludzie nie do podrobienia

reirei

Rekomendowane odpowiedzi

Krótko mówiac...mógłbym powiedziec i napewno bym sie nie pomylił...gdyby do ludzi nie do podrobienia weszła nowa osoba...bardzo długo pracowała na to miano, rozbawiając i dbajac o to abysmy mieli troche siwych włosów na głowie.....

PROSZĘ PAŃSTWA PRZEDSTAWIAM>>>>>>

Moniczkę

Gratuluję!!!

ludzie_z_forum_525.jpg.2bd66d735d1413e0b27d3694e5e7b3a4.jpg

12365938yl5.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szwagrze drogi, a gdzie Twoja Żona, a moja siostra ? Snae powinna znaleźć się na środku przy "szefach" ;) tak samo Drań, trzeba by go przesunąć trochę. A ze starych wyjadaczy to brakuje mi tam jeszcze Atruchy no i mnie :oops: Jak mogłeś nas przeoczyć ?

szukam osób chętnych podjąć współpracę z FM GROUP Polska http://www.perfumyfm.sileman.net.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swięta racja, też jestem za nową wersją :D

Można by usunąć osoby, których już od dawna nie ma na forum a dołączyć nowych. Jest tylu fajnych "świeżych" forumowiczów.

DA czekamy na nową wersję :mrgreen:

szukam osób chętnych podjąć współpracę z FM GROUP Polska http://www.perfumyfm.sileman.net.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko sobie wyobraź... takie małe stadko snaefridurzątek (zależnie od chęci i sił ;) ) biegające wokoło i czepiające się spodni (pewnie jak większość "współczesnych" kobiet masz awersje do spódnicy :? ) i krzyczących "mama, mama, mama, jeeeeeeeeeeść" :mrgreen: Zmotywowałem Cię ? ;)

"Każdy głupiec umie rozbić szybę, ale tylko niewielu potrafi ją wstawić."

W. Wharton "Stado"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi