Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Dzien Dobry! Dobrze, ze wczorajszy dzien juz za Nami, dzis nowy-oby lepszy. Chce w to wierzyc.

Jutro jade do Jacka, pojutrze przyjezdza do nas Mad-chce wierzyc, ze bedzie dobrze.

dziekuje tym wszystkim co sa i wspieraja.

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, w sumie dla mnie nie wstyd, bo sama jestem w stanie jakoś tam ocenić, jak bardzo lubię to i tamto, jak zakochałam się w tym czy tamtym. Ale niektórzy uważają moją pasję za obsesję, wiążą WSZYSTKO z np. moje problemy psychiczne wynikami danego kierowcy, a ojciec to już całkiem uznaje mnie za wariatkę na tym punkcie. Dorzucił do mojej kolekcji takie dwa mega plakaty i z pogardą w głosie stwierdził, że mogę dokończyć robienie ołtarzyku czy coś :bezradny: No takie teksty już mnie denerwują.

ale to nie zmienia faktu, że jednak będę ze śmiechem wspominać pokój cały w zdjęciach kierowców, wielkim kalendarzem, plakatami i flagą niemiecką, która zdobi mój pokój. W planach jeszcze zdobycie francuskiej i brytyjskiej 8)

O, o! Jeszcze z jednego będę się śmiać! Jak ludzie się mnie pytali kim chcę zostać, przez połowę gimnazjum odpowiadałam 'słynnym konstruktorem' :lol::lol:

Ale ten post chaotyczny... XD

-- 01 kwi 2012, 11:56 --

Michuj, hejo :mrgreen:

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.