Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Doszłam dzisiaj do wniosku, że o tej porze roku, wszyscy mają coś z głową. Załatwiałam w ciągu ostatnich kilku dni trochę rzeczy - zakupy, naprawy itp. - i wszędzie ktoś coś zawalał. Nieprzytomni jacyś wszyscy. Zauważyliście coś takiego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na zime/jesień normalsy zawsze "stygną",szybciej tracą nastrój,są mniej żywotni,ogólnie power im spada.

To akurat nic nowego,aczkolwiek podczas hamskich upałów,tendencja "failowa" jest jeszcze większa

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol, zjebałeś

my_name, nie :P, mi jak narazie wszystko wychodzi to co planuje do zrobienia

GDZIE JA BYDE NARZUKAŁ JAKIM GÓWNEM YESTEM!

Tylko życie poświęcone innym warte jest przeżycia.

Albert Einstein

Każdą kolejną żyletkę nawlekam na szyje

>>

<<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fizli, aj fejld,fml

GDZIE JA BYDE NARZUKAŁ JAKIM GÓWNEM YESTEM!

Jęczarnia/jak się dziś czujecie,pozdrawiam i polecam.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie mam taki oto problem. Chciałabym zostać mistrzem w pieczeniu ciast :D W tym celu powinnam dużo trenować i tu pojawia się zgrzyt, bo wszyscy w domu się odchudzają i nie ma kto tego jeść:( Może mogłabym Wam coś wysłać pocztą?

Fizli, Ty to chyba kucharz wysokiej klasy. Co to jest penne coś tam? Już drugi raz mnie dzisiaj zagiął :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

my_name, kłania się technikum kucharskie.... piec ciasta też umiem, kurs na barmana też mam :D, i jestem bezrobotny :lol:

-- 03 gru 2014, 22:52 --

penne to makaron rurki rabiatta to sos z suszonych pomidorow,bazyli oregano i pokrojonej mozzarelli

Tylko życie poświęcone innym warte jest przeżycia.

Albert Einstein

Każdą kolejną żyletkę nawlekam na szyje

>>

<<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie bede jeczec publicznie xD na czacie chociaz kazdy mial to w dupie nie XD

po około 15 poście mają wyjebke,spoko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.