Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Midori, do tablicy ?? :shock:

U mnie ost na ćwiczeniach wykładowca mówił, że będziemy robic przykłady przy tablicy a później powiedział - Nie no oczywiście, że żartowałem - nie będziemy się bawić w podstawowkę :D

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, taaa... I jeszcze dwóje za niepoprawne odpowiedzi. :roll:

Najgorsze jest to, że dopiero teraz, na ostatni tok nam przypadła ekonomia. Po 6 latach żadnego kontaktu z matematyką i różnego rodzaju wzorami, siedzę na zajęciach i "nicht verstehen". :bezradny:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, Ciebie to czeko zuo za 9lat jak gabineta otworzysz terapełtecznego i przyjdę tam na trollerke.

-- 27 lis 2014, 18:19 --

Midori, litości,tylko nie niemiecki :hide::mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Midori, u mnie w liceum wsio leżało ... miałam problem szczególnie z gramatyką ...

Cieżko jest ??

Arhol, sie okaże :P

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Midori, no to pewnie bede miała przekichane i bede brała korki :D tylko ciekawe kiedy - chyba po nocy :lol::lol::lol:

Vivere est militare ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, Z angielskim za odpowiedni prajs by zdać na 3 mogę pomóc.

Ale to ma swój prajs,kosmiczny,asteroidowy prajs.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, jak baba chce to i wode w piaskownicy znajdzie.

Midori, Matmę przeżyje (mimo bycia debilem w tej dziedzinie),ale litości,nie po niemiecku :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.