Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

variable, niee ee,takich spotkań czym więcej :).Jak zajadę spowrotem do PL to znów trza jakieś zrobić,fajna ta miejscówa gdzie nas Radzio zaprowadził.Zapiekanki dobre a i cappuccino nienajgorsze:D.

Wyobraź sobie że przewiało mnie...w pociągu.Klima tak nakurwiała chłodem że wszyscy w kurtkach siedzieli.

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

variable, ja lubie jak się mi dogadza czym innym :mrgreen::mrgreen:

Ale serio mówie ci że piździało.Jeszcze dobrze granicy nie przekroczyliśmy a ja cała rozpalona.Zajechałam na miejsce mierze temperaturę a tu jeb 39 stopni.A to jakies swieto jest że masz tak długo wolne?

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, oo to fajnie jak ci się podoba :).

Pogoda bardzo dziwna,jak na sierpnień.Zeby było śmieszniej to doprawiłam się w pociągu klimę to oni mają ustawioną na czysto letnią pogodę :D

a dziękuję :)

before you can really

live.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wam powiem że jak pracowałam to nocki mi się też bardziej podobały z wyżej wymienionego powodu plus na nocki jakieś fajniejsze ekipy się zdarzały,pracy nie za dużo :D

before you can really

live.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.