Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Nooo ... jak wypiję Warkę Strong to na pewno padne :D :D :D

-- 18 lip 2014, 20:33 --

Arhol, kołaczcie a otworzą wam, proście a będzie wam dane albowiem kto szuka znajduje, kto prosu dostaje a kołaczącemu otworzą :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Amen :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, spoko.

Przy okazji człowieczeństwo ci tam sprzedam na lewo,ale cii,nic nie wiesz.

A kołek stalowy,zaostrzony,to przejdzie szybko przez jęzor.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oficjalne źródła powiadają,że niektórzy członkowie administracji i rządu pędzą bimber w samochodach o nazwie smart (potocznie zwanymi smarcinami).

Bimber jest na bazie rosyjskiego paliwa rakietowego i kopie bardziej niźli rakiety separatystów

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doberman, u mnie też, co mnie bardzo cieszy :D:yeah:

-- 19 lip 2014, 09:28 --

Jakieś plany na dzisiaj?

Dzisiaj są imieniny ojca i świętowanie jest moim planem na dziś. :smile: A jutro umówiłem się na piwo z nowym kolegą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doberman, dobrze, żeby weekend taki był, bo później trzeba wrócić do rzeczywistości i przeżyć cały następny tydzień. Dobrze jest mieć podładowane baterie.

Właściwie to ja już ponad rok mam jeden długi weekend. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doberman, hmmm...z jednej strony, to fajnie, bo masz tyle czasu dla siebie ile tylko chcesz. Natomiast z drugiej strony idzie zwariować. Ja po miesiącu przerwy od pracy miałam dość.

W sumie to i mi się zaczyna trochę nudzić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doberman, nie wiem, jakiego rodzaju praca Ci odpowiada, ale z własnego doświadczenia wiem, że dobrym sposobem jest też przejście się po wybranych zakładach pracy i osobiste podpytanie o poszukiwanie pracowników.

Najchętniej widział bym siebie w roli ochroniarza w jakimś zakładzie w godzinach nocnych. Ostatnio była taka oferta, ale ktoś był szybszy ode mnie.

-- 19 lip 2014, 11:08 --

Davin, cześć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.