Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Davin, ostatnio na "ogłaszamy24" selegiline ("Segan") za 100 zł sprzedawałem (kiedyś tam sobie załatwiłem do speedopodobnych miksów z PEA :P) :D Ale ludzie kupują tam też wszelakie benzo, tramce, opioidy, metylofenidat ... itd. :P Jak tylko załatwię sobie ubezpieczenie to robię marsza po przychodniach, PZP, neurologach, poradniach leczenia bólu, coby recept pochytać, zakupić i 3 razy drożej sprzedawać :D

Edytowane przez Gość

"Volenti non fit iniuria."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, no narzekać nie mogę :mrgreen:

dotrzymuje, dotrzymuje :mrgreen:

-- 17 maja 2014, 21:58 --

Davin, ostatnio na "ogłaszamy24" selegiline ("Segan") za 100 zł sprzedawałem (kiedyś tam sobie załatwiłem do speedopodobnych miksów z PEA :P) :D Ale ludzie kupują tam też wszelakie benzo, tramce, opioidy, metylofenidat ... itd. :P Jak tylko załatwię sobie ubezpieczenie to robię marsza po przychodniach, PZP, neurologach, poradniach leczenia bólu, coby recept pochytać, zakupić i 3 razy drożej sprzedawać :D

ale Ty masz łeb do interesów :hide::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, no narzekać nie mogę :mrgreen:

dotrzymuje, dotrzymuje :mrgreen:

Taa,kobieta nie może narzekać...a ja jestem optymistą

yaomingmem_151sd458.jpg

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, Dlaczego zaraz uciec ? Bardziej widzi mi się pozyskanie dobrego, lekkiego namiotu wyprawowego i życie jako ten z leksza aspołeczny backpacker z gatunku light&fast, jako ten pielgrzym, jako to przysłowiowe "dziecko ulicy" (w ostatnich miesiącach trochę "szlifów" zbierałem :P), przemieszczanie się zgodnie z nadchodzącymi porami roku, zwiedzanie Europy, może i Północnej Afryki (na pewno Wyspy Kanaryjskie) :D Podróże, narkotyki, dziwki ... itd. :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, Wiesiek, paliwo w UE w ch*j drogie - daleko na takim motocyklu bez jakiegoś tam zaplecza finansowego nie zajedziesz :P

Chociaż z drugiej strony motocykl aż tak dużo nie pali - to nie campering/caravaning ;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, To nie tak do końca tak...to po prostu selektywny wybór informacji i naginanie ich do najlepszych okoliczności :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.