Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Cicho,macie nie widzieć -,-.

To że nie mam reakcji z prędkością światła to wina ograniczeń ludzkiego mózgu i ciała D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, noo ... to trza miec upór ...

Kestrel, spoko ja nie widzę ... ale łeb bym mu uciapała przy samej d*pie :twisted:

-- 04 maja 2014, 20:30 --

Nihil6, a ty nie szedłeś gdzieś przypadkiem ? :mhm::mrgreen:

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę elitę wytrawnych spamerów...ale nie widzę by postowali...jakieś wytłumaczenie ?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, Btw. Pomógłbym Ci na nich szarżować,Aranjani dosiadając, (vide. wilczy jeźdźcy z LOTRa xD), gdyby tylko Wilkor mnie co rusz z siebie nie zrzucała ... :D

pomarzyc zawsze mozna

-- 04 maja 2014, 21:47 --

Widzę elitę wytrawnych spamerów...ale nie widzę by postowali...jakieś wytłumaczenie ?

i nie spamują... co za ludzie :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, dokładno

Daj jej szanse,po pieczętacji duszy jest D: na rzecz foro D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, a Ty tez nie powielaj tradycji panujacej tutaj... czyli witam sie i spadam. :P

-- 04 maja 2014, 21:56 --

Kestrel, ja mam zamiar dobic dzisiaj do 10 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, ambitnie...ambitnie,jakże nie mógłbym dotrzymać towarzystwa w tak szlachetnej ambicji,spamujmy więc D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, nie tłumacz sie 8)

Włodarzu,nie poddajcie się jej,ktoś musi być przeciwwagą,bo przybędę i będzie ciężki żywot :C (dla mnie) :mrgreen:

Aranjani, no problem :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.