Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

KSU - klasyk 8) .

-- 11 kwi 2014, 10:20 --

No i mam oficjalną informację. Z Bieszczadów nici, zostaję na swoim stanowisku :mrgreen: .

ekipa doszła do wniosku, że skoro 15 osób nie zauważyło błędu to i ja miałem do tego prawo :mrgreen: .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, Cats-as-Superheroes-by-Jenny-Parks-1.jpg

ostatni sen który miałem to pistolety maszynowe,zwykłe,clowny i murzyn z obciętą głową na kiblu...także koty są spoko

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Variable, nie wypieprzyli mnie. Jeszcze szefowa mi powiedziała że nie mam co się tym katować bo 15 osób ta okładkę z literówką widziało i nikt nawet słówkiem nie pisnął :mrgreen: .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Variable, nie ma wyboru :mrgreen: . Mnie nie lubić toż to grzech :pirate: .

Poza tym prawda jest taka, że to co jej bezpośrednio dotyczy (czasopismo) działa bez zarzutu. Więc po co zmieniać kogoś kto najważniejsze rzeczy ogarnia? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.