Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

kupmitrumne, patolog to chyba nie zafajna praca, a jak sie pani podobał moj konkurs wczoraj przeprowadzony , pan buka zajal pierwsze miejsce

jak chcialem zostac celnikiem a zostałem z reka w nocniku :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe po jakim czasie sie zwroci kasa za ten kurs choc uwazam ta prace za troche nietypowa juz bym wolal byc smieciarzem i jezdzic czaderskim samochodem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bry wieczór :smile: .

Ok kurde, temat seksu odszedł w siną dal i teraz wszyscy o trupach i sekcjach zwłok gadają :shock: .

W pierwszym momencie pomyślałem, że pomyliłem tematy. Im shocked! :o

Variable, ja się kiedyś jeszcze za studenta na sekcję w akademii medycznej wkręciłem. Jakiegoś obrzydzenia nie mam, ale "zawodowo" raczej robić bym tego nie chciał. kupmitrumne, a nie lepiej żywych malować?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak dla ułatwienia dodam,by być tym co trupy ubiera,trza mieć naprawdę twardą psychę,na dodatek taki zawód ryje beret jeszcze bardziej,przy naszych stanach,zjebanych umysłów,odradzałbym tego typu robótkę D: (A przynajmniej tak mi mówiła znajoma persona z roboty,która z kilkoma takimi jegomościami się znała D: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, czy ja wiem... Troche w tym racji jest. Mialam juz do czynienia z wieloma nieprzyjemnymi sytuacjami, zgonami, rozkladajacymi sie cialami itp i jakos nie odbilo sie to negatywnie na mojej psychice,a nawet wrecz przeciwnie. Mam zamiar dalej sie edukowac w tym kierunku. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, Można , ale zawód kosmetyczki jest oklepany i szansę na prace są marne , dlatego wole bawić sie laserami :)

Variable, A to nie wiedziałam :)

Kestrel, niby tak , ale przynajmniej by się nie nudziło w pracy ;)

-- 22 mar 2014, 21:10 --

Variable, no co Ty ? , ale to Ty jesteś ratownikiem medycznym tak ? więc sobie jeździsz w kareteczce i ludziom pomagasz ? bo ja już nie czaje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.