Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

hobbyturysta, ja biorę od 3 tygodni na razie. Generalnie jestem zadowolony. Zero "efektów specjalnych" typu nudności, sennosć itp. No i koncentracja mi się poprawiła (nawet na forum jakoś częściej piszę he he).

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, ja jak biore kolo 3 miechow niby lepiej ale tak jakby za malo sie czuje otumaniony kazała mi brać 1,5 tabletki ze wzgledu na mase 110 kg , pierwsze 2 tygodnie to na maxa noc mnie telepało i trzęsło .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hobbyturysta, szok. Ja biorę tylko jedną tabletkę rano i - tak jak mówiłem - efektów ubocznych brak. No może poza nieznacznym obniżeniem libido, ale to jakoś mogę przeżyć.

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trumienka, Nie myślałaś przypadkiem o sprzedaży wysyłkowej swoich "życiodajnych soków" ? :mrgreen:Hobbyturysta (a i paru innych pewnie też by się znalazło ;)) na pewno zakupiłby fiolkę :D O Twojej znoszonej bieliżnie już nawet nie wspominając (Ale autentycznej :P Coby się tylko później nie okazało, że były to stringi zdjęte z dupy takiego Reibena :D) ;) Wiesz, umieściłoby się ogłoszenie w dziale "Medycyna niekonwencjonalna", powołało wyspecjalizowane grono kiperów, zatrudniło paru BHPowców, tak coby "proces" przebiegał zgodnie z obowiązującymi normami UE :D O marketing to już Ty sama zadbasz najlepiej ;) Kroi się biznens na wielką skalę :D Także ten - jakie są na dzień dzisiejszy Twoje "możliwości produkcyjne" ? :D No i spieszmy się, póki "źródełko" nam jeszcze nie wyschło ;)

"Volenti non fit iniuria."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nihil6, przyjemniaczek :)

teraz udajac "normalnego" i robiac na przekor z góry oswiadczam ze nie zakupie zadnych rzeczy z sklepu trumienki przynajmniej nie bezposrednio pod swoim nazwiskiem :)

-- 20 mar 2014, 18:28 --

znowu taka cisze jak nie ma trumna to i watek stoi w miejscu :P

czy moze wszyscy poszli topic marzanne i smutki w butelce wódki :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.